maanantai 15. maaliskuuta 2021

Pink monday; Nomakenolife maaliskuun boxi

 Moikka!

Sittenpä olisi esittelyssä maaliskuun Nomakenolife -boxi.


8 ihanaa aasialaista kosmetiikkatuotetta :)



Peach C Powder Blush Blossom Edition sävyssä Pinky Pink. (Korea)
Rakastan poskipunia ja etenkin pinkkejä sellaisia. Ja onhan tuo pakkauskin ihanan tyttömäinen.



Blooming Hello Kitty Lipstick sävyssä Red. (Japani)
Äh, näitä sävyvaihtoehtoja olisi ollut 6 erilaista, ja minä sain juuri sen sävyn jota en käytä, eli tummanpunaisen... Noh, onpahan hylsy söpö ja minähän tunnetusti rakastan Hello Kittyä.


Sakura Parade Bath Set. (Japani)
Kylpysetti jossa on kylpysuolaa, kylpytabletti ja ilmeisesti joku kylpypallo (bath pop). Koska en omista kylpyammetta, pitänee joku päivä oikeasti tehdä joku ihana jalkakylpy.


Sakura Scented Vaseline. (Japani)
Vaseline ei ole mulle uusi juttu ja se onkin melkein päivittäisessä käytössä, mutta tämä tuoksuu taivaalliselle!! 


Heart Makeup Brush Holder. (Japani)
Söpö pieni siveltimen pidike. Imukuppikiinnitteinen. En ole vielä keksinyt mitkä siveltimet tähän laittaisin roikkumaan, joten toistaiseksi se töröttää meikkipöydän peilissä kiinni.


Fluffy Kitty Ears Spa Headband, (Japani)
Söpö kissankorvapanta. Näitä on kiva käyttää silloin kun on naamiopäivä. Omistan tällaisen vastaavan myös mustana. Sen tosin ostin Tokmannilta.


Spring Colors Eye Shadow Palette. (Japani)
Rakastan luomivärejä ja ne ovatkin heikkouteni. Tämä paletti ei nyt ihan vakuuttanut pigmenttisyydellään. Alempana on swatchit boxin värikosmetiikasta.


Holika Holika Pure Essence Rose Face Mask. (Korea)
Holika Holikan naamiot eivät kuulu suosikkeihini niiden liian märän koostumuksen vuoksi, mutta eiköhän tämäkin tule jossain vaiheessa käytettyä.


Tuossa vielä nuo swatchit, ensin poskipuna, sitten huulipuna ja luomiväripaletti. Vain sinertävät sävyt ovat pigmenttisiä ja muut lähinnä vain kimaltelevia... 

Kaiken kaikkiaan tykkäsin kyllä tästäkin boxista. Paljon kivoja tuotteita ja uusia merkkejä. Ja aina on kivaa että on värikosmetiikkaa mukana.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)