torstai 4. maaliskuuta 2021

Joukostamme poistuneet joulukuu -20

Osa tuotteista saatu blogin kautta. Tuotteet merkitty * -merkillä.

Heippa kaikille. 

Taas on luvattoman kauan mennyt blogin päivityksessä. Kuvia on otettu ja aiheita olisi, mutta aika ja ennenkaikkea energia puuttuvat. Palataan vielä hetkeksi viime vuoteen ja käydään läpi joulukuun loppuneet. 


Ihan kivasti tyhjeni purkkeja.



Nassu:

Kocostar Camellia Happy Mask *

Korealainen kangasnaamio oli oikein hyvä. Olen maininnut aiemmin että en niin välitä kangasnaamioista koska ne tuntuvat ikävän limaisilta, mutta tämä ei ollut niin paha. Käyttö oli miellyttävää ja naamio kosteutti hyvin.Tätä voisin ostaa lisää.

NuFace puhdistusliina *

Näistä olen tykännyt todella paljon. Todella käteviä esim. reissussa. Nyt olen muutaman kerran ollut ystäväni luona yökylässä (lue: skumpalla) ja tällä liinalla on saanut kaikki meikit silmämeikkiä myöten hetkessä pois. Näitä pitää ostaa lisää.

Mossa Instant Calming Serum.

Mossan tuotteista olen pääsääntöisesti tykännyt, mutta tämä seerumi oli vähän blaah. En huomannut rauhoittavaa vaikutusta ja kosteustehokin oli vähän mitä oli. Mutta kyllähän tuon käytti.

Tony Moly Panda's Dream Moisture Gel Cream.

Tämä tuote oli i-ha-na! Super kosteuttava geelivoide joka sopi meikin alle erinomaisesti. Tätä pitää saada kesäksi lisää. Annoin n. puolessa välissä tämän miehen käyttöön koska häneltä loppui oma voide, ja myös hän tykästyi tähän. Eli tämä sopii myös miehille.

Dr. Hauschka Quince Day Cream.

Melko rasvainen voide kosteutti hvyin ja tuntui kivalta pienestä tahmeudesta huolimatta. Tykkään kuitenkin enemmän siitä ruusuvoiteesta, joten ostaisin mieluummin sitä.

Dr. Hauschka Facial Toner.

Kasvovesi tuntui raikkaalta iholla, mutta jotenkin tämä aina välillä sai silmäni kirvelemään, varsinkin jos suihki reilusti. Ei ehkä jatkoon, tai sitten sillai että vanulapulla pyyhkii kasvot.

Lumene Valo Nordic -C Glow Boost Essence.

Vuonna 2019 Minnin joulukalenterista saatu tiiviste oli myös mallia i-ha-na. Tuli jotenkin sellaine luxus fiilis tästä ja tämä kosteutti superhyvin. Rakastan pipettipulloja ja tämä myös tuoksui raikkaalle. Tätä täytyy myös jossain vaiheessa saada lisää.



Tukka:

Erittäin Hieno Suomalainen Hellä Hoitoaine.

Halusin kokeilla silikonitonta hoitoainetta ja nappasin tämän klassikkomerkin tuotteen testiin. Noh, ei tämä mun tukalle riittänyt. Hoitoaine oli todella kevyttä, eikä siis riittänyt kosteuttamaan ja selvittämään karheaa tukkaani. Ei jatkoon.

Schwarzkopf Care Conditioner.

Näitä hoitoainepusseja on tullut hiusvärien mukana, ja nämäkin ovat todella lirua tavaraa. Joudun käyttämään kerralla koko pussin ja silti tuntuu että tuote vain katoaa hiuksiini. 

System Professional Balance Scalp Lotion.

Olen joskus käyttänyt toisenkin tällaisen päänahan kutinaan. Välillä tämä rauhoittaa jonkun verran, mutta kutinan ollessa pahimmillaan ei tästä ole mitään hyötyä. Olenkin nyt vihdoinkin saanut varattua ajan lääkärille jolta pyydän lähetteen ihotautilääkärille. Tällä hetkellä kutina ei rajoitu vain päänahkaan vaan se on koko kropassa ja olen joutunut aloittamaan taas allergialääkkeet että en raapisi itseäni hengiltä...



Kroppa:

Libresse Intimate Wash Gel.

Lehden mukana tullut näyte. Oli kiva päästä kokeilemaan uutta intiimialueen pesuainetta. Itsehän suosin näitä suihkugeelin sijaan. Nyt en ole saanut aikaiseksi hankkia uutta loppuneen tilalle, ja sen kyllä valitettavasti huomaan... Näitä on myös kiva testailla erilaisia, joten en varmaan ainakaan heti osta tätä kyseistä tuotetta.

Nivea Soft Refreshingly Soft Moisturizing Cream.

Ostin tämän viime kesän Oulun reissua varten kroppavoiteeksi. Mutta tämä on kyllä varsinainen monitoimituote. Sopii myös kasvoille ja käsille. Loput voiteesta käytinkin käsivoiteena ja siinä tämä toimi erinomaisesti. Jos tässä joskus vielä pääsee reissuun, voisin ostaa tätä lisää. On sitten vähemmän purkkeja roudattavana.



Meikit:

Maybelline Great Lash Mascara.

Ai että. Käytin tätä joskus muistaakseni ysärillä?? Tykkäsin silloin ja tykkäsin vieläkin. Tämä tuli vuoden 2019 Maybellinen joulukalenterista. Harja on sopivan pieni pienille silmilleni, vaikka sainkin tälläkin tuhrua aikaiseksi. Kerrostamalla ripsistä sai näyttävät, mutta ehkä tämä on enemmän sellainen arkiripsari. Ja hei, hylsy on sentään pinkki 💗

E.l.f Tone Adjusting Face Primer.

Tämä oli ihan kiva pohjustaja. Annostelun kanssa sai olla tarkka, sillä tuote murustui muuten meikkivoidetta levittäessä. Myöskään en huomannut tällä olevan mitään vaikutusta ihon punoitukseen, vaikka pohjustaja oli sävyltää vihreä. Siloitti ihoa jonkun verran ja meikki levittyi kauniisti. 

Maybelline luomiväri sävyssä 64 Shiny White.

Sinkkuluomiväri oli mallia vanha kuin taivas. Valkoista luomiväriä tulee muutenkin harvemmin käytettyä, mutta tämä meni oikein mallikaasti highlighterina. Välillä käytin myös kulmaluulla. Luomivärin loppuminen on aina hieno juttu.



 15 tuotetta, joista 10 täysikokoista. Ei huono. 

Toivottavasti saan pian naputeltua myös tammi- ja helmikuun loppuneet. Ja niiden lisäksi tietysti ne muut mistä olen kuvia saanut otettua. Maaliskuun No make no life -boxikin on tullut ja pitäisi sekin kuvata... 

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)