tiistai 30. maaliskuuta 2021

Joukostamme poistuneet helmikuu -21

 Osa tuotteista saatu blogin kautta. Tuotteet merkitty * -merkillä.

Moikka!

Huh, vielä ennätti tehdä tämän postauksen ennen kuin kuukausi vaihtuu.


Nyt loppui paljon ihania tuotteita joita jää ikävä...


Tukka:

Conad Essentiae Shampoo e Balsamo 2in1.
Eräs asiakkaamme jätti kerran jälkeensä paljon kosmetiikkaa saa ottaa -lapun kera ja nappasin sieltä tämän shampoon mukaan. Pesi hyvin, melkein natisevan puhtaaksi. Tuoksui miedolta. Ei yhtään sellainen perinteinen 2in1 shampoo.

Goldwell Kerasilk Control Smoothing Fluid. *
Tämä fluidi teki hiuksista kyllä todella silkkiset ja pehmeät. Juuri sitä mitä hiukseni kaipaavat. Pumppu vain lakkasi jossain vaiheessa toimimasta ja kovaa muovia ei saanut katkaistua, joten purkkiin jäi vielä tuotetta kun en sitä saanut sieltä ulos. Harmi.

Joico K -Pak Color Therapy Luster Lock.
Aivan ihana tehohoito joka siloitti ja pehmensi karheat hiukseni hetkessä. Pieni tuubi ei kovin moneen kertaan riittänyt, mutta pääsinpähän kokeilemaan. Voisin ostaa tätä isomman tuubin.

Palette Anti -Yellow Jälkihoitoaine.
Hiusvärin mukana tullut hoitoaine. Tästä olen tainnut ennenkin sanoa että lirua on eikä riitä selvittämään hiuksiani. Lisäksi en huomannut tällä mitään keltaisuutta häivyttävää tehoa.


Nassu:

Gisèle Denis Cleanser and Makeup Remover.
Minniltä joskus sain tämän testiin ja tykkäsin todella paljon. Tuoksu oli vähän mummomainen, mutta ihoni kyllä tykkäsi tästä. Ei kirvellyt eikä kuivattanut vaan päinvastoin ihoni tuntui pehmeältä ja sileältä käytön jälkeen. Lisää kiitos.

L300 3in1 Micellar Cleansing Water.
Toissa joulukalenterista Minniltä tullut misellivesi ehti jo hetken olla kadoksissa kunnes löytyi taas ja pääsin käyttämään sen loppuun. Perus misellivesi joka poisti meikin, myös silmämeikin. Hieman ärsytti ihoa jos pyyhki koko meikin pois, mutta käytin tämän lähinnä aamupuhdistukseen ja silmämeikinpoistoon.

Holika Holika Seed Blossom Moisture Cleansing Oil.
Tämä oli oikein miellyttävä puhdistusöljy jota voisin ostaa lisääkin. Miinuksena se että ei poistanut silmämeikkiä. Hellävarainen öljy joka tuoksui omaan nenääni hieman mansikkaiselle. Ja pullo on mielestäni kaunis.

Aurelia Balance & Glow Day Oil. *
Ai että. Tämä öljy oli sitä rakkautta. Kosteutti, rauhoitti, imeytyi ja ihoni rakasti tätä. Yksi harvoista öljyistä joista tykkään. Tätä haluan lisää.

Carmex Moisturising Lip Balm.
Joskus kauan sitten nappasin tämän blogitapahtuman vaihtoringistä. Yksi lempparihuulirasvoistani. Rakastan tämän tuoksua ja tehoa. Purkkimuodossa tietysti hieman hankala, mutta tämä majaili kylppärissä jossa sipaisin sitä aina aamuin illoin hampaiden pesun jälkeen. Voisin ostaa tätä tuubimuodossa sitten kun saan vähän jemmoja kulutettua pois.

My Skin Kitty Face Facial Sheet Mask.
Hauska kissanassuinen kangasnaamio. Kerrankin oli naamio jonka sai asetettua kasvoille hyvin ilman että puolet kankaasta oli rutussa. Kosteutti kivasti ja tuntui mukavalta. Voisin hankkia lisääkin.

NuFace Prep - n -Glow Meikinpoistoliina x 2. *
En muista sanoinko jo viimeksi niiden olleen viimeiset, mutta nyt nämä ovat oikeasti viimeiset. Nyyh. Näitä tulee ikävä. Pitää katsoa saako näitä tilattua jostain.


Meikit:

Dr. Hauschka Lip Gloss sävyssä 01 Bush Plum.
Tästä jos olisi sen stopperin ottanut pois niin tuotetta olisi vielä ollut jäljellä. Mutta koska käytän huulituotteita todella vähän ja niitä on jemmoissa useampi niin olen ottanut sellaisen linjan että kun perinteisesti ei enää tuotetta saa putkilosta ulos, on se yhtä kuin loppunut. Tätä käytin vaalean sävynsä vuoksi aamuisin ennen töihin lähtöä. Näin tulee käytettyä aina yhtä huulituotetta ja koska kyseessä on vaalea kiilto niin se ei haittaa kun se häviää huulilta.

Essence Camouflage 2in1 Makeup & Concealer.
Tämä oli jossain vaiheessa jo kulttimaineessa ja suuressa suosiossa, kunnes sen tekeminen lopetettiin. Oli kyllä hyvä meikkivoide. Sävyt olivat oikeasti vaaleat, omani oli sävyssä 30 honey beige joka oli melkein jopa liian vaalea itselleni. Loistava peittyvyys ja levittyi helposti. Tätä tulee kyllä ikävä.

Oriflame The One Illuskin Concealer. *
Ikinä en ole pitänyt niin paljoa peiteaineesta kun mitä pidin tästä. Sulautui ihoon täydellisesti ja peitti punoitukset. Pitää katsoa löytyykö tätä vielä Oriflamelta. Sen verran vanha tuubi tämä on.

Maybelline Face Studio Prime.
Maybellinen joulukalenterista tullut minikokoinen kosteuttava pohjustusvoide. Talvipakkasilla kaikki lisäkosteutus tulee tarpeeseen ja siinä tämä kyllä toimi. En oikein huomannut muuta mitä tämä olisi tehnyt. Ihan ok.


16 tuotetta, joista 11 täysikokoista. Paljon kivoja tuotteita loppui ja osaa tosissaan tulee ikävä. Mutta nyt pitää vain keskittyä niihin muihin kivoihin tuotteisiin mitä jemmoista vielä löytyy. 

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)