keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Helemaal Shea Solid Deodorant

 Deodorantti saatu pr -näytteenä.

Moikka kaikille!

Sain Beautiikilta testiin tuotteita, joista yksi oli tämä Helemaal Shean deodorantti. Sain itse valita mitä halusin testata, ja nämä deodoranttipalat houkuttelivat kovasti. Päädyin tähän Palmarosa & Geranium versioon. Muita vaihtoehtoja olisi ollut Cypress & Grapefruit tai Lavender & Tea Tree. Ainesosat näissä on samat lukuunottamatta incin loppupäässä olevia tuoksuja.


Deodorantit ovat käsintehtyjä ja vegaanisia, minkä lisäksi ne ovat cruelty free ja zero waste. Pahvipakkaus on kierrätettävä. Ja kaunis pakkaus se onkin. 
Tuoksu on juurikin luonnonkosmetiikkamainen, mutta minua se ei haittaa. Kainalosta tuoksua ei juurikaan huomaa ellei läheltä nuuhki.


Deodorantti on laatikossa käärittynä punaiseen silkki(?)paperiin jonka kanssa sitä on kätevä käyttää että kädet eivät sotkeennu. 
Pala sisältää luomulaatuista raakakaakaovoita. luomukookosöljyä, imukykyistä bentoniittisavea sekä runsaan antioksidanttipitoista matcha -jauhetta. Deodorantti lupaa ehkäistä hikoilun aiheuttamia epämiellyttäviä hajuja sekä pitää kainalot raikkaina.
Tuote on soodaton. 


Itsehän en niinkään hikoile paljoa, mutta silti omaan nenääni kainaloni haisevat pistävälle hielle päivän päätteeksi. Varsinkin työpäivien jälkeen, teenhän liikkuvaa fyysistä työtä. 

Palaa on helppo käyttää. Sen kuin levittää sitä kainaloille niinkuin roll -onia. Itse tosiaan pidän palaa tuohon paperiin käärittynä. Deodorantti ei aiheuta kutinaa niinkuin jotkut luonnonkosmetiikan deodorantit.
Useiden testauskertojen perusteella täytyy sanoa että itselleni tämä deodorantti sopii vapaapäiviin. Tämä ei ihan riittänyt pitämään hienhajua poissa työpäivien ajan... mikä on todella harmi. Tietenkin voi olla että tämä kaikki on taas vain pääni sisällä. Olenhan joskus maininnut siitä että siinä missä itse haistan pistävän hien, ei mieheni haista mitään. Mulla kyllä on aika hyvä hajuaisti.

Sen verran kiva tuote kuitenkin että käytän tämän loppuun asti.

Hintaa tällä on Beautiikissa 11.50€ ja voinkin suositella tätä henkilöille jotka eivät kärsi pahasta hikoilusta ja haluavat luonnollisia tuotteita jotka ovat vielä zero waste.

Kiitos Maria ja Beautiikki 💓

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)