torstai 7. helmikuuta 2013

Sabi - Voide ihokarvojen poistoon

Sain nyt vihdoinkin aikasex testata Sabi karvanpoistovoiteen. Tässä saikullahan on aikaa vaikka mihin, mut motivaatiota ei välttämättä. Lääkkeet on sen verran vahvat et koko ajan väsyttää.Mutta siis. Alotin jo eilen testaamaan tätä pienelle alueelle sääressä,  koska niin suositellaan tekemään. Yleensäkin tälläset karvanpoistovoiteet ym suihkeet on mun mielestä sellasia myrkkyjä, koska niiden ideahan on "sulattaa" karva pois, ja se kyllä vaatii vahvat aineet. Itse omaan myös melko herkän ihon, mitä näihin tällaisiin tuotteisiin tulee.


Kaunis karvainen sääri :) Näin talvella ei aina vaan jaksa panostaa...

Tuotteen tuoksusta tulee mieleen permanenttiaine, sen verran vahva se oli, mutta yllättävää kyllä, se tuntui iholla hieman viileältä. Muistan joskus kun oli jotain Veetin ihokarvojenpoistosuihketta, niin se tuntui polttavan karvojen lisäksi myös ihon pois. Tää tuntu ihan vaan pikkusen viileeltä. Sitä ei oikein ees huomannu. Voiteen sanotaan vaikuttavan karvan juureen, ei ihoon, ja näin ollen sen pitäisi myös hidastaa karvankasvua.

Vaikutusaika on 5-7 minuuttia, maximissaan 12 minuuttia. Testasin säärellä sen 7 minuuttia, ja siinä ajassa tuolta pieneltä alueelta oli karvat lähteny.

Tänään sit uskaltauduin testaamaan bikinirajoihin ja kainaloihin, joissahan on hieman vahvemmat karvat. En halunnu niistä ottaa kuvia, ymmärrätte varmaan. :) Annoin voiteen vaikuttaa 12 minuuttia juurikin karvojen vahvuuden takia, mutta se ei kyllä riittänyt. Bikinirajoista lähti vähän sieltä täältä karvat silleen epäsiististi, ja niihin kohtiin joista karvat lähti, jäi sänki. Kainaloista ei lähteny juuri mitään. Vaikka voide ei tuntunutkaan iholla kummoiselta, en silti viittiny pitkittää vaikutusaikaa.


Huomasin ite et pelkällä vedellä huuhtelu ei poistanu voidetta kunnolla iholta, vaan ensin kannattaa pyyhkeellä pyyhkiä ylimääräset pois ja sen jälkeen huuhdella vedellä.


Tässä vielä inci-lista.


Säärikarvoihin siis toimi oikein loistavasti, ei ilmenny mitään reaktioita tms, mutta bikinirajoihin ja kainaloihin ei kyllä mulla toiminu. Ilmeisesti omaan niin vahvat karvat et tämmönen hellävarainen ja "luonnollisempi" karvanpoistovoide ei mulla toimi. Käytän siis loppuun säärillä ja jatkan höyläämistä muilla alueilla.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)