maanantai 10. huhtikuuta 2017

XZ Persikkanektari

Kun kuulin XZ:n uutuustuotteista värjätyille hiuksille, päätin pyytää ne testiin. Koska hei, jos hiustuotteet kantavat nimeä persikkanektari, niiden on pakko olla suorastaan lumoavia. Ainakin tuoksun puolesta.


Linjaan sisältyy sulfaatiton shampoo, hoitoaine ja latvasuoja. En muista milloin olisin viimeksi käyttänyt markettishampoota, ei sen takia että kokisin ne jotenkin huonommaksi kuin kampaamotuotteet, vaan koska noita muita on vaan sattunut kertymään. Markkinoille on tullut niin paljon uusia hiustuotteita markettiin, että en edes pysy enää perässä.

Persikkanektari tuotteet on valmistettu Heinävedelleä ja niille on myönnetty Avainlippu -tunnus.
Sitrusuutetta ja auringonkukansiemenöljyä sisältävät tuotteet suojaavat hiusväriä haalistumiselta ja saavat hiukset näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. Tuotteiden hedelmäisessä tuoksussa on persikkaa, melonia ja päärynää.


Sulfaatiton shampoo on hellävarainen hiuksille ja päänahalle, mikä sopii hyvin omiin tarpeisiini johtuen kutisevasta hiuspohjasta. Tämän shampoon myötä kutinaa ei ole ollut. 
Väriltään shampoo on kirkasta ja koostumus hieman geelimäisen tuntuista. Ensimmäisellä kerralla pursottaessani shampoota kämmenelle se imeytyi takaisin pulloon kun päästin irti puristusotteesta :D
Shampoo vaahdottuu hyvin ja pesee hiukset hellävaraisesti. Todella likaiseen tukkaan tarvitsee toisen vaahdotuksen. Pesun jälkeen hiukset jäävät runsaan tuntuisiksi ja vaativat kyllä hoitoainetta kaveriksi.


Hoitoaine on paksumapaa ja valkoista. Selvittää hyvin hiukset, mutta jättää niihin rakennetta eikä tee niitä sileän liukkaiksi. 
Yhdessä nämä tekevät omat hiukseni ilmaviksi ja tuuheiksi. Normaalisti hiukseni valuvat päätä myöden ja tuntuvat raskailta. Näiden kanssa jopa työkaverini huomasivat ero volyymissa. Hiukset eivät myöskään rasvoitu niin nopeasti kun ne eivät ole ihan päänahassa kiinni.
Pidän myös erittäin paljon siitä että hiukset jäävät ns. mattaisen tuntuisiksi mikä omalta osaltaan helpottaa mm. kampauksien tekoa. Sain jopa tehtyä erittäin mielenkiintoisen ranskalaisen letin itselleni, joka ei normaalisti onnistu kun hiukset karkailevat sormien välistä.
En ole koskaan ollut niin kiiltävien hiuksien perään vaan haluan niihin juurikin rakennetta ja nostetta.


Latvasuojaa tarvitsen vielä näiden kanssa, sillä vaikka haluan hiuksilleni mattaisuutta ja rakennetta, haluan että latvat ovat terveen näköiset eivätkä pörröiset. 
Tämä on sopivan kevyttä eikä jätä hiuksiin rasvaista tunnetta. Omat latvani imaisevat tämän hetkessä, joten joudun tätä käyttämään useamman pumppauksen. Latvat näyttävät käytön jäljiltä siisteiltä ja terveiltä.

Nämä tuotteet yllättivät todella positiivisesti ja käytän ne ilolla loppuun. Pienen miinuksen annan tuoksusta, jonka kuvittelin olevan mehukkaan persikkainen, mutta omaan nenääni tuoksuu enemmänkin kookokselle ripauksella persikkaa. Kysyin miehenikin mielipidettä ja hän sai saman tuloksen. Tuoksu jää hiuksiin pidemmäksi aikaa.

Jos etsit sulfaatitonta shampoota markettituotteista, uskallan suositella tätä kolmikkoa. Hinnat eivät päätä huimaa, shampoo ja hoitoaine kustantavat n. 3€ ja latvasuoja n. 4,80€. Myyntiin nämä ovat tulleet nyt huhtikuussa.

Itse tuubit ovat tyypillisiä XZ:n näköisiä mutta kuitenkin raikkaita. Kaikki XZ:n shampoo ja hoitoaine -pakkaukset saavat uuden ilmeen tämän vuoden aikana.

Onko XZ tuttu ja turvallinen sarja? 

*saatu blogin kautta pr -näytteenä

-T

10 kommenttia:

 1. XZ on tuttu ja turvallinen. Tykkään monista XZ:n tuotteista, uusimpana Suomi 100 mustikkashampoo:) Hiuksiin jätettävää Hedelmä-hoitovoidetta on myös tullut käytettyä aika usein. Putelien ulkonäkö on myös miellyttävä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tota Mustikkaa oonki bongannu ja se kiinnostais kovasti :) Pitääpä hankkia ku nää ei oo hinnalla pilattuja.

   Poista
 2. Tuo shampoo vois olla kiva! Siis ihan jo sen takia et ilmeisesti saattas olla armollisempi päänahalleki :)

  VastaaPoista
 3. Ainoa sarja mitä käytän marketista hiuksiini on juurikin ZX, shampoopullo tosin hujahtaa tähän tukkaan äärimmäisen nopeasti, samoin hoitoaine.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä että nämä näkyvät loppuneissa tuotteissa melko pian :D

   Poista
 4. Mä kokeilen aina kaikki XZ-uutuudet, ja nämäkin päätyvät varmasti testiin. Satavuotiaan Suomen kunniaksi ilmestynyt mustikkashampoo on myös ihanan tuoksuinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on varmaan pakko ettiä se mustikkashampoo käsiini :)

   Poista
 5. Minä kanssa ostin tämän tuoteperheen shampoon eile, samalla kun värin ostin. Pakko aina vaan kokeilla kaikkee uutta. Niinku Lorea'lin Colorista Paintia, eile sit tuliki värjättyä hiukset sillä. :D

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)