tiistai 18. huhtikuuta 2017

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine

Nyt siis tyypit puhutaan tuoksurakastumisesta! Sain testiin nämä Neutrogenan uusimmat putsarit pore & shine -linjasta. Nämä tuotteet on kehitetty erityisesti rasvaisen ihon tarpeisiin. Itsellänihän on rasvoittuva sekaiho, jossa on myös herkkyyttä ja pintakuivuutta. Todella hankala tapaus siis.


Tuotteita tässä on 3: Daily Scrub, Daily Wash ja In -Shower Mask. Jokaista näistä on tullut nyt testattua ja näihin rakastuttua. Lisäksi näiden mukana tuli tuotteiden alla oleva ihana bambu -puuvillapyyhe joka pääsi heti uudeksi kasvopyyhkeeksi.


Daily Scrub on nimensä mukaisesti päivittäin käytettävä syväpuhdistava kuorintavoide. Itse käytän kuorintaa 1-2 kertaa viikossa, niin siis tätäkin. Mieheni on tämän jo varastanut omaan käyttöönsä.

Rakeet ovat pieniä ja tehokkaita, mutta kuitenkin hellävaraisia. Ihosta tulee silkkisen sileä ja puhdas.
Kuorinta sisältää salisyylihappoa ja biohajoavia jojobavaharaikeita.
Auttaa supistamaan ihohuokosia ja tekemään ihosta mattapintaisen. 


In -Shower Mask on suihkussa käytettävä pikanaamio. Jo minuutissa tämä herkullinen naamio tekee ihosta sileän ja pehmeän ja ennenkaikkea puhtaan tuntuisen. Ja se tuoksu... ♥

Naamio levitetään kostealle iholle ja annetaan olla siinä minuutin ajan samalla kun muuten peseytyy. Minuutin jälkeen tuote huuhdellaan pyörivin liikkein pois. Tämä on hellästi kuorivaa.
Auttaa poistamaan poistamaan talia ja syväpuhdistaa ihoa. Käytetään 2 kertaa viikossa.
Tämän kanssa ei ainakaan tarvitse miettiä että onko aikaa.
Sisältää glycolihappoa ja kaoliinia.


Daily Wash on taattua Neutrogena -laatua. Pesee tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Verrattuna esim. siihen vaaleanpunaiseen versioon, tämä ei ole niin viilentävä ja näin ollen tuntuu myös hellävaraisemmalta. Käytän tätä kakkosvaiheen puhdistuksena ja niinä päivinä kun ei ole meikkiä. Tästä tuli heittämällä ykkösputsarini jota käytän päivittäin. Vaaleanpunainen versio siirtyi suihkuun.

Tuotetietojen mukaan nämä tuoksuvat limelle ja mandariinille, mutta omaan nenääni nämä tuoksuvat makealle persikalle tai mangolle... Oli miten oli, rakastan tätä tuoksua. RAKASTAN!! Haluan tätä hajuvetenäkin...

Hintaa näillä on n. 8-9€ ja jokainen tulee käytettyä loppuun asti viimeistä pisaraa myöden. Paitsi ehkä kuorinta koska mies käyttää sitä...

Pyyhe on Delux Bamboo -mallistoa jossa on 100% luonnollista bambukuitua (30% bambu / 70% puuvilla) . Bambukuitu lisää tuotteen imukykyisyyttä tavalliseen puuvillafroteeseen verrattuna. Bambukuidun luonnollinen koostumus on antibakteerinen, näin ollen Delux Bamboo -tuotteet sopivat hyvin päivittäiseen hygienian hoitoon. 
Ja tämä on todella pehmeä.

-T

6 kommenttia:

 1. Mulle nää kaikki Suomessa myytävät Neutrogenat on liian kuivattavia. Voisivat tuoda tänne niitä kuivan ja ikääntyvän ihon tuotteita, niin minäkin innostuisin. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää taas kaipaisin kasvovesiä. Mut noi ikääntyvän ihon tuotteet ois kyllä itelleki ajankohtaisia.

   Poista
 2. Oi joi, kuullostaa hyvältä! Se pinkki sarja ei oikein iskenyt minuun, tätä pitää joskus ostaa :)

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)