tiistai 2. toukokuuta 2017

Joukostamme poistuneet maaliskuu -17

Pikkusen taas venynyt tää postaus työkiireiden takia. Lisäksi selkä sanoi sopimuksensa irti ja yksi viikko mentiin panacodin ja relaxanttien voimilla. Mutta nyt on selkä kunnossa ja aikaa naputella maaliskuussa loppuneet tuotteet ennen kuin käydään huhtikuun roskien kimppuun.

Blogikin on saanut vihdoin uuden bannerin ja vähän uutta ilmettä. Mitäs tykkäätte?


 Koppa täyttyi kivasti, mutta määrällisesti ei paljoa loppunut. Isoja täysikokoisia purkkeja kuitenkin.


Tukka:

Evo the terapist calming shampoo. Pelastus kuivalle ja kutisevalle päänahalle. Tätä on tullut ikävä tässä päätä raapiessa. Tuoksuu ihanalta, pesee hyvin ja jättää hiukset pehmeiksi. Tätä pitää saada lisää. Ja hinku kokeilla muitakin Evon shampoita kasvoi tämän myötä.

Batiste natural & light bare -kuivashampoo. Tätä ostin silloin kun tukka oli tummempi koska tämä ei tehnyt niin harmaata lopputulosta. Muuten ihan ok, ei juurikaan tuonut tuuheutta tukkaan, mutta poisti rasvaisuutta. En varmaan enää tätä osta kun olen palannut vaaleaan tukkaan.

L'anza Healing Remedy Scalp Balancing Cleanser. Sain blogimiitistä lahjakortin Elevenille ja tämä oli yksi tuotteista joita sieltä valitsin. Olin kuullut tästä niin paljon hyvää, että oli pakko saada testattua tämä. Ja kutisevaan päänahkaan apua etsiessä päänahan tasapainottava shampoo kuulosti juuri oikealta. Mutta totuus olikin sitten toinen... Shampoo haisi ihan miehelle, ei pessyt kunnolla vaan vaati 2-3 vaahdotusta eikä tuonut mitään helpotusta kutinaan. Jos olisin käyttänyt tätä shampoota ilman tietoa siitä mitä se on, olisin veikannut sen olevan jotain Pirkka miesten shampoota tms... Pettymys. *

Biozell Color Mask Sävyttävä tyvispray Light Brown. Tällä sai mukavasti sävyä tyveen hiusten ollessa tummemmat. Käytin välillä kuivashampoon tapaan/sijaan, mutta tämä ei niin hyvin ime rasvaa. Tuote lupaa tuuheuttaa, mutta sitäkään en huomannut. Hiukset jäivät hieman lähmäisiksi. Ei jatkoon.


Nassu:

V 10 Plus Cleansing Gel. *postaus* Oikein loistava geelimäinen putsari herkällekin iholle. Tykkään ja voisin ostaa lisääkin. *

Dior Hydra Life Sorbet -näyte. Sain Sokokselta näytteen tästä kosteusvoiteesta ostaessani meikkivoiteen sieltä. Tämä ei ihan vakuuttanut. Tuote tuntui ihanalta kasvoilla, mutta valitettavasti ei kosteuttanut tarpeeksi. Ehkä kesällä menisi..


Muut:

Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena Scent. Hyvä suihkedödö, tuoksu oli raikas enkä saanut tästä hengenahdistusta kuten joistakin suihkeista. Piti kainalot kuivina ja tuoksuttomina. Varmaan ostan uudestaankin jossain vaiheessa.

Jane Iredale HandDrink. Tui miten söpö pieni tuubi!! Tämä kulki mukavasti käsilaukussa ja pieni tuubi oli yllättävän riittoisaa. Tämäkään ei kyllä täysin riittänyt kosteuttamaan kuivia ja kutisevia käsiäni. *

Premier Buffing Block. Tämä oli aika tehoton bufferi joten pois vain. Pitäisi hankkia joku tehokas versio.


Meikit ja näytteet:

Avon silmämeikinpohjustaja. On muuten todella hyvä tuote. Siis aivan ihana! Pitää meikit paikallaan koko päivän ja hintakin on edullinen. Avonin tuotteita saa usein tarjoushinnoin. Tätä täytyy ostaa lisää. *

Lumene Instant Illuminizer. Ihanaa kuultoa ja hehkua tuova tuote. Näytepussi vain sotki paljon joten tätä ei ollut tästä miellyttävä käyttää. Toinen pussi odottaa korkkaamista, mutta sen varmaan täytän johonkin purkkiin. Vielä on hieman totuttelemista näihin nestemäisiin ja ylipäätänsä korostustuotteisiin, mutta ehkäpä se siitä.


11 tuotetta, joista 8 täysikokoista ja 3 näytettä. 
Viime kuussa loppuikin kasvovoiteita ja silmänympärysvoiteita mukavasti. Ja kävin näytekassin läpi ja heitin vanhentuneet näytteet roskiin ja järjestelin tarkoituksen mukaan tuotteet. Ja tehokäytin myös näytteitä niin ei jää enää pyörimään. :)

*saatu blogin kautta

-T

6 kommenttia:

Mielipiteitä? :)