keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Biozell Color Mask - Chocolate

Päätin joku aika sitten jättää hiusten värjäämisen hetkeksi tauolle, ja jos palaan siihen niin sitten raitojen muodossa. Syy tähän päätökseen on se että päänahkani rupesi reagoimaan värjäämiseen järkyttävällä kutinalla. Ja kutinahan voi olla yksi oire allergiasta. Pitkään tätä mietin ja jatkoin värjäyttämistä kutinasta piittaamatta, mutta sitten totesin että en halua että se menee siihen pisteeseen jossa naama turpoaa. Koska eihän sitä koskaan tiedä.
Suurin ongelma tässä on se, että hiuksissani on harmaata. Kyllä. Harmaita hiuksia. Eikä siinä vielä kaikki. Lähes keskellä päätä on sellainen harmaa läntti. Olen turhamainen, enkä halua vielä tämän ikäisenä olla harmaiden hiusten vallassa. Sen takia varmaan raitoja jossain vaiheessa...

Mutta takaisin asiaan. Olen pitkään viihtynyt vaaleaverikkönä ja kun tämän päätöksen tein tuli se ongelma eteen että mites juurikasvun kanssa?? Hiukseni kasvavat valtavalla vauhdilla ja vaaleana ollessani mun olisi pitänyt värjäyttää hiukset 2-3 viikon välein jotta juurikasvu ei pääsisi rumaksi. Oma tukkani on sellainen keskiruskea maantienharmaa. Juurikasvu näyttää aina hyvin tummalta siihen nähden mitä ne oikeasti ovat.


Kuva lainattu Biozell.fi sivulta koska omaa tuubiani en tajunnut kuvata. Narf.

Päätin sitten vetäistä päähäni Color Maskia ruskeassa sävyssä ja valinta osui tähän Biozellin Chocolateen koska pidin niin paljon saman merkin pinkistä sävystä. 


Tässä kuva kauniista juurikasvusta, edellisestä värjäyksestä on aikaa n. 4-6 viikkoa.
Tähän päälle laitoin tuon Chocolate -maskin, kuivaan tukkaan että tulee intensiivisempi sävy ja tässä lopputulos:


Juurikasvu häivyttyi kivasti tummemman tukan joukkoon. Itse Color Maskihan ei sävytä värjäämättömiä hiuksia. Tällä saa kivasti lisäaikaa kasvatella omaa väriä esille, mutta en kyllä enää tätä sävyä osta. Ja onneksi jakausta muuttamalla saa sen harmaan läntin pysymään piilossa.

Maskin luvataan tekevän vaaleissa hiuksissa läpikuultavan ja keveän keskiruskean. Omassa hiuksessani on jotenkin piilossa paljon punapigmenttiä, joten luulen sen olevan osasyy siihen miksi omassa tukassani väri näyttää niin punertavalta. Vaaleissa hiuksissa oli sama ongelma sen kellastuessa niin nopeasti.

Työkaverit hotellilla ovat kehuneet tätä sävyä mulla, näytän kuulemma nuoremmalta :D Tiiä siitä sitten, mutta hetken kesti ennen kuin totuin ruskeaan tukkaan. Alussa totesin näyttäväni äärimmäisen tylsältä, mutta nyt olen tottunut tähän. Ehkä kuitenkin haluaisin mieluummin kylmän ruskean sävyn. 

Miltä näyttää? Sävytätkö hiuksiasi Color Maskeilla?

-T

1 kommentti:

Mielipiteitä? :)