maanantai 4. syyskuuta 2017

Kauneusbloggaajien face chart -haaste

Taas olisi aika kivan yhteistyöpostauksen muiden kauneusbloggaajien kanssa. Ihanainen Mari sai idean että olisi kiva tehdä tällainen face chart muiden bloggaajien kanssa. Itsehän olin kärppänä mukana ennen kuin edes tiesin mistä on kyse :D Mutta onneksi google tietää.

Meitä on taas useampi bloggaaja mukana ja jokainen meistä valitsi jollekin toiselle kuvan minkä perusteella meikki tehdään. Oman kuvani sain Charlotta Eveltä ja itse valitsin kuvan Marialle.


Meikinhän on piirtänyt erittäin taivata KRYATOVA NATALYA jonka kuvia voi käydä oheisesta linkistä ihastelemassa. Kyseinen kuva löytyy tästä.

Natalyan kuvia katsoessa tulee pieni kateus... Itsehän tein tämän meikin 2 kertaa. Ensimmäisellä kerralla en ollut tyytyväinen kuviin ja nyt toisella kerralla olin sitten kuumeessa, joten parhaimmillani en tässä haasteessa nyt ollut. Ja etenkin koin noi huulet haasteelliseksi, sillä omaan hyvin hankalat huulet. Nytkin monesti katsoin peilistä eri kantilta ja huulet näyttivät "tasaisilta" ja symmetrisiltä, mutta heti kun otin kuvia olivat ne epämuodostuneet. Pahoitteluni...
Näillä meikeillä tein lookin. Onneksi sattui löytymään sopivia sävyjä omista kokoelmista.

Mitäs tykkäätte tällaisesta haasteesta? Tätä oli kyllä kiva tehdä, varmaan jossain vaiheessa testailen eri meikkejä ihan vain omaksi ilokseni.

Muut kuvat ja meikit näet näistä blogeista:

The Diary of a Shopaholic
KIDULT
Maria Glow
Mizz Annie
Charlotta Eve
Hannamaria (teknisten ongelmien myötä tämä postaus ilmestyy myöhemmin tällä viikolla)

-T

12 kommenttia:

 1. Ihana siitä tuli! <3 Käytit tosi hyvin värejä ja oon kateellinen vähän miten hyvin ne näkyy kuvissakin :) Haha, itekin tein meikin kaksi kertaa.. Tää oli yllättävän hankala haaste! Jotenkin tuli kyylättyä sitä face charttia niin paljon, ja se näytti tietysti täydellistä siinä, kun on tasainen paperipohja. Kasvot on kolmiulotteiset ja vähän hankalat. :D

  x Charlotta
  www.charlottaeve.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiden kuvia katellessa mietin et otinkohan tän haasteen turhan kirjaimellisesti :D Kun on vahvat värit niin sit on vahvat värit. Mut ihanat meikit kaikilla :)

   Poista
 2. Varmasti tosi haastava haaste, mutta ootte kyllä onnistuneet upeasti, mitä olen näitä tänä aamuna katsellut. Sulla varsinkin noi silmät, wow!

  VastaaPoista
 3. Ooh mitä ihania kirkkaita värejä!! On varmasti ollut haastava lookki, mutta huippua että teit tästä näin kirkkaan :) Kiitos kun olit mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihanasta ideasta <3 Oon ite niin huono keksimään mitään erilaista niin on hyvä et on ihmisiä joilla on mielikuvitusta :D

   Poista
 4. Vitsi mitkä värit luomilla <3 Mäkin innostuin tästä ja oon jo ottanut puhelimeen talteen muutamia kivoja face charteja, joita voi sit inspiraation puutteessa yrittää jäljentää kasvoilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee vaan runsauden pula ku on niin paljon ihania meikkejä jäljiteltävänä :D

   Poista
 5. Vautsi! Tosi hyvin sait toteutettua tämän! <3 Varsinkin noi huulet!

  VastaaPoista
 6. Vautsi!
  Ihanan näköinen toi kirkkaiden sävyjen hauskan keltainen paletti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Neon Eyes on yks mun lempipaleteista :) Ihanan pigmenttiset sävyt.

   Poista

Mielipiteitä? :)