sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Catrice Eyebrow Filler

Saksasta tuli ostettua tämä Catrice Eyebrow Filler sävyssä 010. Tämän lisäksi sävynä on vielä 020 joka on hieman vaaleampi.


Kulmageelit ovat mielestäni niitä kaikkein helpompia kulmatuotteita käyttää, varsinkin jos haluaa vain hieman sävyä ja huoliteltua kulmia. Omat kulmanihan olen menettänyt 90 -luvun suuressa nyppimisbuumissa ja ne ovat hyvinkin paljon eriparia. Mutta en jaksa tästä välittää, kulmat ei oo mulle se tärkein juttu (ja sen varmaan huomaa...).


Harja tässä on melko perinteinen pitkänmallinen ja ihan hyvä käyttää. Massaa tulee jotenkin hassusti niin että kun avaan putkilon ja laitan väriä toiseen kulmaan, siitä tulee sopivasti väriä, mutta kun dippaan harjan putkiloon ja laitan toiseen kulmaan, tulee väriä tuplasti enemmän. Siksi yleensä päädynkin vain sotkemaan toisen kulmani...
Massan mukana pitäisi olla kuituja joiden avulla pystyy täyttämään kulmakarvojen koloja, mutta eipä niitä kovin paljoa näy.


Sävyn viileys yllätti positiivisesti, yleensä kun kulmavärit tuppaavat olemaan enemmänkin punertavia ja lämpöisiä.


Kulmat ihan luonnontilassa. Nopeasti katsottuna ne näyttävät samanlaisilta, mutta tästä katsottuna oikeassa kulmassa on vähemmän karvoja joka näkyy sävyä laittaessa. Lisäksi välillä kulmakarvat kasvavat ylöspäin sisäkulmassa. Huoh... 


Tässä Catricen kanssa. Eron kulmissa huomaa paremmin. 
Mutta jos unohdetaan eriparisuus niin tällä kulmageelillä saa kyllä mukavasti sävyä mutta ei niinkään sitä runsautta. Ellei halua hinkata sävyä ihoon kiinni. 

Kulmageelillä on hintaa 3,99€ Pretty.fi:llä ja Catricea voi ostaa myös Tokmannilta tai Citymarketista.

Jos siis haluat kulmille vain sävyä ja "siisteyttä", suosittelen kokeilemaan tätä. Hinnallahan tämä ei ole pilattu. Välillä käytän tätä yksinään ja välillä jonkun puuterisen tai vahamaisen tuotteen päällä.

Mitä kulmatuotteita te käytätte?

-T

6 kommenttia:

 1. Mä olen tykännyt tästä Catrice kulmageelistä juuri sen viileän sävyn vuoksi. Massan levittäminen on toisinaan vähän hankalaa epätasaisen "annostelun" vuoksi, mutta siihenkin on tottunut. Hyvä edullinen tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tota voi uudestaankin ostaa :) Ei huono tuote ollenkaan.

   Poista
 2. Lähinnä kulmakynää ja kirkasta vahamaista geeliä jolla pistän sitten kulmat ojennukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kerran kirkas geeli jota käytin kynän päällä. Se muuttu niin ällöttävän väriseksi et huh huh :D

   Poista
 3. Jaahas, pitääkin käydä katsomassa josko tätä vielä saisi. Kulmageelit on mulle elämisen kannalta happeen ja ravintoon verrattava tarve. Suosikkini on I<3Makeupin geeli, mutta sitä saa vain netistä ja jotenkin tilaaminen on niin hirveän hankalaa (en käsitä miksi.....:D). Haluan, että geelistä tulee kunnolla väriä. Aika monet antavat vain häiväreen sävyä, mutta niitä ei silloiin voi käyttää pelkilteen. Tämä Catrice vaikuttaa asialliselta!

  Toki käytän kynää ja puuteria, mutta aika usein laiskottaa. Mulle kulmat on se juttu, ilman niitä on olo, ettei mulla ole naamaa lainkaan. Ja sun kulmat on oikeen hyvät! Luonnolliset ja muoto on persoonallinen. Ne voisi hei olla spermat, se olisi kauheeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sitten mars kaupoille hakemaan tämä omaksesi :) Ja mää kyllä tykkään mun kulmista vaikka mulle välillä kitistään et miks et mee ottaan kestopigmentointeja. Ööö.. miksi??? Mulla sentään on karvoja :D

   Poista

Mielipiteitä? :)