keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Garnier Olia 10.0 Very Light Blond

Se oli taas aika juurikasvun värjäyksen. Oma värini on sellanen perussuomalainen, ei minkään värinen/harmaa. Oon jo aika monta vuotta viihtynyt vaaleana, vaikka välillä kyllä tekis mieli siirtyä takaisin siihen tummaan tukkaan. Mutta häissä haluan vielä olla vaaleana, että näillä mennään. Pari edellistä kertaa käytin sitä hiusnaamion tyyppistä väriä, joka oliki tosi hyvä ja helppokäyttöinen, mutta nyt piti sit kuitenkin kokeilla jotain muuta.


Päädyin sitten testaamaan Garnierin Olia-väriä. Tässä kiehtoi ammoniakiton koostumus, vaikka tietysti sen tilalle on jotain muuta vastaavaa laitettu. Ei siinä muuta kuin se tuoksu on välillä todella voimakas ja siitä tulee helposti pää kipeäksi, ja päänahkaa välillä polttelee. Mut tässä ei ollu mitään noista ongelmista. Ei tuoksunut oikeastaan juuri millekkään, eikä tuntunut päänahassa.


Tässä ensin ihastuttava kuva pitkäksi venähtäneestä juurikasvusta. Ja semmonen homma, että toi tukka ei oikeesti oo tollanen oranssinsävynen, mää en vaan käsitä et miten se aina kuvissa näyttää siltä mut luonnossa se on sellanen lämpimän vaalea.Tässä vielä vertauskohteena latvan väri. Huomaa että se on todella vaalea verrattuna juureen.


Paketissa oli siis mukana kehite-emulsio, värivoide, mustat suojahanskat, sekoituspullo kaatonokalla ja hoitoaine. Juuri kun riemuitsin että sain viimeisen hiusvärin mukana tulleen hoitoaineen käytettyä ja voin ruveta katselemaan kaupasta jotain muuta, tuli uusi tuubi. Niissä hiusnaamio-tyyppisissä väreissä oli vaan sellanen pussi hoitoainetta. Noh, ei voi mitään.

Seos levitetään kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 30 minuuttia.


Lopputulos. Hyvin värjäs tummat juuret (pahoittelen että väri ei oo maailman tasaisin, mut värjäsin nää ite puolisokeena :P). Mut jotenkin tään nyt ei vaan ollu niin ihmeellinen ja wau, et ostaisin tätä riemusta kiljuen uudestaan... Ehkä ens kerralla taas sitä naamiotyyppistä. Tai kampaajalle..

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)