torstai 6. kesäkuuta 2013

Joukostamme poistuneet toukokuu-13

Viime kuu sujui taas aika nihkeästi loppuneiden tuotteiden osalta. Mukana myös muutama tuote jotka ei ollut enää hirveesti hengissä.


Kaikki kuitenkin oli täysikokoisia tuotteita, et siitä plussaa. :)


Ensimmäisenä tukkapuolelta sain loppumaan L'oréalin Elvital Nutri-Gloss hiusnaamion. Ostin tän aikanaan Ostolakossa-blogin Virven kehujen perusteella. Mutta mulla tää kuului kategoriaan njääh.. Ihan ok. Purkki on ihanan vaaleanpunainen, tuoksu neutraali ja tää oli riittoisaa. Miinusta siitä että aina kun huuhteli tätä hiuksista pois, piti olla varovainen liikkeissään ku tää jäi lattialle pyörimään. Eräänkin kerran meinasin liukastua suihkussa... En taida ostaa enää tätä, eikä tätä vissiin suomesta enää saakkaan. Itse ostin tän joskus männä vuotena Tallinnasta.


Lumenelta sain joskus palkkioksi Koivu & Hunaja-setin jossa oli tää vartaloemulsio, seuraavana tuleva jalkavoide ja vielä suihkussa töröttävä suihkugeeli. Tää on kyllä ehdottomasti enemmänkin kesätuote kuin esim. talvikäyttöön. Koostumus oli geelimäistä. Inci-listalla ensimmäisenä ainesosana veden jälkeen on alkoholia, jonka huomasin luonnollisesti siinä vaiheessa ku rasvasin selkääni ja siellä oli pieni naarmu josta en tiennyt. Poltti aika helvetisti. Että kannattaa olla tarkkana.


Jalkavoide oli ihan peruskamaa. Kivasti kosteutti ja pehmitti. Tuoksu oli molemmissa aika voimakas, tuli mieleen ihan Vicks. Koivua tai hunajaa en haistanu ja hunajaakin oli molemmissa vasta listan puolivälissä ja koivua vielä kauempana..


Tätä silmämeikinpoistoainetta oon kehunu jo niin monta kertaa et siitä ei mitään enempää. Love it!


Lumenen suojaava käsivoide. Plussaa suojakertoimesta, vaikka onkin vaan 10. (Kaikki alle 30 kertoimet on pilipalia). Raikas tuoksu, imeyty nopeesti, mutta ei riittänyt mun rutikuiville käsille.
Incilistalla on ensimmäisenä uv-säteilyä absorvoiva aine ja sen jälkeen glycerin.


Luulin tän olleen viimeinen pitkään aikaan mut ei... Taattua laatua.


Biodrogan Firming Effect Concentrate-ampulli. En nyt huomannut mitään ihmeitä, mut tulipahan kokeiltua.


Pois joutaa Mavalan Mavadry kynsilakanpikakuivattaja, joka ajoi asiansa loistavasti ennen kuin paksuuntui käyttökelvottomaksi. Toisena Yves Rocherin kauniin värinen Luminelle Rouge Glossy huulipuna sävyssä .. joku. Ei siinä lukenutkaan. Ja Maybellinen Cool Effect-luomiväri sävyssä Cold As Ice.


Huulipuna on ihanan vaaleanpunainen, mutta rupesi jo menemään vähän kökköiseksi eikä saanut enää levitettyä kauniisti huulille. Pois vaan, onhan noita huulimeikkejä. :)


Ja tässä vielä luomiväri. Hus pois!

Semmonen setti tälläkertaa. 7 loppunutta tuotetta ja 3 vanhentunutta tuotetta.


Mavadryn etiketti on uudistunut. Oikealla uusi versio.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)