maanantai 17. kesäkuuta 2013

Vaaleanpuna-harmaa meikki

Oon jo monesti tehny tän meikin, koska oon siihen niin tykästynyt. Toinen syy on se, että meikissä käytän sitä vaaleanpunaista luomiväriä jossa on kolo, mikä tarkottaa sitä että mää ehkä saan sen loppumaankin. :)
Koko luomella ensin L'oréalin paletin vaaleanpunaista, puolesta välistä ulkonurkkaan Avonin paletin tummaa harmaata. Kulmaluulla Avonin paletin valkoista. Rajauksena Rimmelin Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil, ripsissä aijemmin esitelty Volume Million Lashes Extra Black ja kulmissa Laura Mercierin Brow Definer ja Lumenen kulmageeli.


Huulilla Lumene Berryfun-huulikiilto sävyssä Love is Blind.


Luulin yhessä vaiheessa et saisin tän nopeesti loppumaan koska tää on mallia vanha ku taivas ja oon kuitenki käyttäny tätä ihan kivasti, mut ei. Kuten kuvasta näkyy, on kiiltoa jäljellä vielä yli puolet. Oon elämäni aikana saanu loppuun yhen ainoan huulikiillon. Laitan kyllä aina säännöllisesti aamulla töihin lähtiessä kiiltoa, mutta en sitten lisäile sitä koskaan.


Tää on kyllä nätti vaalee sävy.


Iho on tällä hetkellä hieman paremmassa kunnossa kun taannoin, mutta ei läheskään normaalissa.. ja mää niiiiiiiin vihaan mun leukaa. Yök. Ja sivuprofiilikuvia en haluu et musta otetaan... ikinä!! Tämmönen puoliprofiili vielä menee. Anteeksi avautuminen. :)


Tässä vielä meikkiin käytetyt tuotteet.

Pohjustajana Mac Prep+Prime SPF 50, silmämeikinpohjustajana Sensai Eyelid Base, meikkipohjana Lumene Natural Code 2 in 1 Powder Makeup, aurinkopuuteri Lumene Arctic Sun sävyssä 2 Auringon kultaa, ja poskilla hohtoa tuomassa Oriflamen Giordani Gold Pressed Bronzing Pearls.

Mää kyllä tykkään. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)