maanantai 27. toukokuuta 2013

Ongelma

Mulla on siis ongelma... Oon syöny e-pillereitä 16-vuotiaasta asti, eli 17 vuotta. Nyt sit alkukeväästä päätin kokeilla jotain muuta. Päädyin minipillereihin. Minipillereitä sai ruveta syömään vasta sitten ku normi pillereiden lopettamisen jälkeen on menkat alkanu. Tähän meni n. 3 kk. Olin jo viime syksynä hetken aikaa syömättä pillereitä koska oli niin kauhee kiire et se vähän jäi kun en ikinä muistanut/kerennyt niitä apteekista hakea. Tämän seurauksena kävi sitten niin et naama rupes puskeen näppyjä niin maan älyttömästi. Osasin tähän varautua nyt ennen noita minipillereiden aloitusta, mutta nyt se ongelma menikin vielä pahemmaksi. Tälläkertaa ei riittänyt se että otsa ja leuka on täynnä näppyjä, vaan nyt on koko rintakehäkin räjähtänyt. Pahimman tästä tekee tosissaan se että mulla ei oo ikinä ollu iho-ongelmia... ei siis koskaan. Luultavasti kiitos pillereiden. Toivoin että minipillerit auttaisivat ongelmaan, mutta oon nyt napsinu yhen kolmen viikon listan eikä näpyt oo hävinny mihinkään.

Tässäpä hieman tänä iltana otettuja kuvia tämän hetkisestä tilanteesta:


Monen mielestä tää ei varmaan näytä vielä pahalta, mutta musta näyttää koska tosissaan mulla ei oo ikinä ollu rintakehässä näppyjä..


Pahoittelen kaunista juurikasvua. Pillereiden kanssa ihoni on näpytön ja kuiva, nyt ilman pillereitä/minipillereiden kanssa pintakuiva, öljyinen ja näppyinen. Tässä kuvassa on vasta puhdistettu iho ilman kosteusvoidetta.

Kyselin vähän koulussa opettajalta että mitä hän suosittelisi ns.hormoninäpyille. Vastaus oli että sinkkiä. Sekä pitäisi kuoria ihoa ja välttää muiden voiteiden käyttöä alueella. Siispä ei auttanut muu kuin marssia apteekkiin ja hakea:


..apteekkariystävän suosituksesta Avénen Cicalfate- sinkkivoidetta..


..sekä ihan sinkki-tabletteja.

Käyn taistoon sisä- ja ulkopuolelta. Nyt oon vajaan viikon käyttäny sekä voidetta että napsinu nappeja, mutta vielä ei tosissaan eroa oo huomannu. Toivon tosissaan että nää auttaa, koska mullahan on ne häät elokuussa ja puku on sen verran avonainen että rintakehänäpyt ei oo kivannäkösiä.Naamiona ongelmaan käytän Lumene Matt Touch Deep-Cleansing Peat Maskia. Melko tujua tavaraa, minkä vuoksi käytän sitä vaan t-alueella ja rintakehällä.


Tämmöstä kakan väristä töhnää joka alussa tuoksuu eukalyptukselta ja hetken nassulla ollessaan joltain merenelävältä. Yök.

Näillä eväillä jatketaan eteenpäin, toivottavasti tuloksia rupee tulemaan. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)