lauantai 25. toukokuuta 2013

Näyttömeikki

Pitkä tauko taas takana. Tää kevät on ollu tosi kiireistä ja raskasta aikaa työn, koulun ja harjoittelun takia. Mut nyt on koulu loppu tältä keväältä, näytöt takana (läpi meni, huh) ja nyt voi sit keskittyy vaan työhön ja harjotteluun :)

Aattelin tässä esitellä pikaisesti ehostuksen näytössä tekemäni meikin:


Kuva on vähän vinosti otettu.. Meijän piti siis tehdä juhlameikki ja mallina mulla oli ystäväni joka on vaalea ihoinen ja jolla on punaruskeat hiukset. Väsäsin sitten tällasen meikin jossa on tummaa ihan silmän ulkonurkassa, tummaa liilanpinkkiä keskellä ja haalean vaaleanpunaista sisänurkassa. Kulmiin en laittanu väriä ollenkaan vaan harjasin ne muotoonsa Lumenen kulmageelillä, koska näyttöön kuului myös ripsien ja kulmien kestovärjäys.


Hmm.. vähän epätarkka kuva.


Huulille sitten reilusti vaan pinkkiä, ensin rajauskynällä muoto ja pohja, huulipunaa päälle ja vielä ripaus kiiltoa. Huulimeikistä sain erityiskehuja. :)

Itse olin kyllä ihan tyytyväinen, oli vaan vaikee katsoa kokonaisuutta, koska ystäväni ei käytä muuta meikkiä kuin meikkivoidetta ja ripsaria, niin näytti niin oudolta.

Tähän loppuun vielä vilaus erään koulukaverini mulle tekemästä 1960-luvun henkisestä meikistä.


Vihreä silmämeikki saa mun silmät näyttämään to-del-la vihreiltä. Ihanaa! :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)