keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Mádara Sos Moisture Cream- rehydration cream

Mádara se vaan jatkuu.

Sos- voide on siis kaikille ihotyypeille soveltuva erittäin kosteuttava tehovoide.


Jälleen samanlainen pumppupullo kuin päivä- ja yövoiteessakin.

Mádaran omilla sivuilla kerrotaan tuotteesta näin:

Ihon tehokosteuttaja, joka sisältää kosteuttavia pellavansiemen-, karpalo- ja nokkosuutteita pohjolan luonnosta. Uudistaa ja ravitsee sekä antaa pitkäaikaista kosteutta samealle ja kuivalle iholle. Lisää ihon elinvoimaa ja pitää sen joustavana suojaten kosteuden haihtumiselta. Tuote sopii kaikille ihotyypeile ja hoitaa erityisesti ihon kosteusköyhyyttä ja pintakuivuutta.

Vaikka voide soveltuukin kaikille ihotyypeille, ei se silti ole sellainen liian rasvainen tms, että imeytyy kyllä hyvin ja on kevyttä, vaikkakin tehokasta.


Voide on väriltään vaaleanpunaista ja hieman paksumpaa kuin päivä- tai yövoide. Mutta... tässä on TODELLA paha haju! Vaikka tuote on ihana ja vaaleanpunainen (!), se silti h-a-i-s-e-e. Plussaa kuitenki siitä että haju ei jää nenään pyörimään laiton jälkeen vaan haihtuu nopeasti. Haju on sellanen tosi kitkerä ja uskon että toi nokkonen puskee sieltä läpi. Hajua lukuunottamatta hyvä tuote, mutta tää kyllä lähtee eteenpäin sen takia että haju on mulle liikaa jopa sen hetken ajan kun levitän tuotetta kasvoille. Ilmeisesti luonnonkosmetiikassa tää on yleistä.

Tämä myös on vegaani, pähkinätön ja gluteiiniton.

Hintaa n. 32€

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)