sunnuntai 4. huhtikuuta 2021

Essence Hello Good Stuff Face Serum

Moikka ja ihanaa pääsiäistä! 💚💛🐓🐇 

Kun Essencelle tuli näitä Hello good stuff -tuotteita, ei niitä meinannut löytyä mistään kun aina oli hyllyt tyhjänä. Sitten vihdoin löysin yhden tällaisen ananas -seerumin. Tuore ananas on ihana herkku ja tuoksuu niin hyvälle. Hedelmäiset tuoksut ovat muutenkin lähellä sydäntäni, joten en miettinyt kahta kertaa kun tämän herkun löysin.


Pirteän keltainen pipettipullo tuo väriä kylppäriin. Seerumi sisältää mm.  ananasuutetta, glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Kosteuttava seerumi siis. Seerumissa on 97% luonnollisia ainesosia.


Ja sehän ei tule yllätyksenä että rakastan pipettipulloja. En tiedä mikä niissä niin viehättää. Ehkä sellainen vanhanaikaisuus.
Tuoksu tässä on juuri niin herkullinen kuin tuoreen ananaksen. Mutta ei liian vahvana. Rupeaa aina tekemään mieli ananasta kun tätä käyttää 🍍
Tuote on parabeeniton ja vegaaninen.


Koostumus on juuri sopivaa, ei liian lirua jotta tuote pysyy hyvin kämmenellä eikä valu siitä pois. Tämä on myös erittäin kosteuttava ja onkin ollut ihanaa käyttää tätä nyt talvella, vaikka tämä ei ole ollut säännöllisessä käytössä. Iho on kosteutettu ja hehkuva. Olen myös huomannut tämän seerumin rauhoittavan ihoani. 

Kun tällähetkellä käytössä olevista seerumista joku loppuu, hyppää tämä tilalle.

Hintaa tällä on esim. La La Lipstickillä 5,59€. Ei todellakaan paha hinta näin herkullisesta tuotteesta. Kuka sanoo että ihonhoito ei voisi olla edullista?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)