maanantai 5. huhtikuuta 2021

Pink monday; Nomakenolife huhtikuun boxi

 Hellurei!

Se olisi sitten viimeisen Nomakenolife -boxin esittely. Olin siis 3 näitä tilannut ja nyt tämä lysti on sitten loppu. Varmasti tulen myöhemmin tilaamaan uudestaan, mutta tällä hetkellä ei ole tähän lystiin varaa...


Hauskoja juttuja oli myös tässä boxissa, mutta silti tämä oli hieman pettymys myöskin...


Etude House Dear Darling Lip Tint. (Korea)
Merkki on nimenä tuttu, mutta tuotteita en ole kokeillut. Se onkin se plussa tässä tuotteessa, mutta siihen se sitten oikeastaan jääkin. No okei, pakkaus on supersöpö ja muistuttaa jäätelötikkua. Mutta sävy... punainen?? Taas!!? Kyllähän tätäkin tulee kokeiltua, mutta kun en käytä punaisia huulipunia... Pitää testata myös toimisiko tämä vaikka poskipunana, vaikka sävy on vähän sellainen että tällä saattaa saada aikaan sellaisen "ihoni on tulehtunut" efektin.


Bear Bath Buddy. (Japani)
Hauska nalle kylpykaveri, tai mineraali haudutin tai jotain sinne päin. Jos nyt siis oikein käsitin niin sellainen höyryjuttu. Mutta kun en sitä kylpyammetta omista, niin en sitten tiedä että toimisiko tämä jollain muulla lailla... Vaikka lavuaarissa kun tekee kasvonaamiota tms??


The Saem Eyeshadow - Food Series. (Korea)
Luomivärit ovat saaneet inspiraationsa ravintola -annoksista ja hauskoista ruokakuvista. En mistään löytänyt tämän sävyn nimeä, mutta sävyvaihtoehtoja oli 5: miso ramen, gambas al ajillo, beef steak, rose pasta ja aglio e olio. Noista vaihtoehdoista veikkaisin tuota beef steakia. Perus turvallinen ruskea mattasävy. Vähän ehkä tylsähkö, mutta kyllähän tuon käyttää.


Handmade Dessert Soap. (Japani)
Palasaippua... No, saippuaa menee paljon ja onhan tämäkin kaunis kuin mikä. Saippuan tausta on kyllä ihana. Näitä valmistaa 24 hengen ryhmä joilla on jokin vamma/työkyvyttömyys. Saippuoiden valmistus antaa heille itsenäisyyttä ja tarkoitusta. Käytän tämän saippuan erittäin mielelläni.


Skinfood Veggie Garden Face Mask. (Korea)
Perunanaamio kuulostaa kyllä hauskalta. En vain voi olla miettimättä miltä tämä tuoksuu. Mielenkiinnolla kokeilen kyllä.


Juicy Fruits Point Pack. (Japani)
10 hedelmän muotoista kangasnaamiopalaa. Vaihtoehtoina oli mansikka, kiivi ja sitruuna. Maskeissa on käytetty hedelmäuutteita ja ne auttavat korjaamaan ihon ongelmia nopeasti. Hauskan oloinen tuote. Ja mansikka, nam, vaikka olisin mielelläni ottanut minkä tahansa vaihtoehdoista.


Juicy Konjak Face Sponge. (Japani)
Konjakkisienet ovatkin tuttuja juttuja. Pitäisi vain muistaa käyttää niitä enemmän. Tälläkin hetkellä yksi roikkuu kylppärin naulassa, mutta en sitä ikinä muista käyttää... Tässäkin vaihtoehtoja oli 4, sakura jonka itse sain ja green tea, peach sekä yuzu.


Choosy Betty Boop Lip Pack. (Japani)
Haha, Betty Boop on ihana! Huulinaamio omenapiirakan tuoksuisena ei voi olla huono juttu. Pitäisi tässä joku päivä kokeilla. Tässä on vain yksi naamio, mutta eiköhän silläkin jo saa selvyyden että onko tuote hyvä vai ei. 


Swatchit luomiväristä ja lip tintistä.

Sellaiset olivat nämä boksit. Ikävähän näitä kuukausittaisia aasiaboxeja tulee, mutta siellä ne odottavat sitä kun voin niitä lisää tilata. Nyt pitää pärjätä näillä mitä on.

Ihanaa viikon alkua 💜

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)