tiistai 28. lokakuuta 2014

Color Mask Shampoo - Pearl

Kun työpaikalleni tulivat nämä uudet Color Mask Shampoot, oli mun heti päästävä kokeilemaan vaaleille hiuksille tarkoitettua Pearl -shampoota.

http://www.kcprofessional.fi/color_mask_shampoo.html 

Vaihtoehtoja on 4, Pearl vaaleille hiuksille, Beige vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille, Brown ruskeille hiuksille ja Red punaisille hiuksille.


Pearl lupaa auttaa ylläpitämään hiusten vaaleaa sävyä taittamalla hiuksista keltaisuutta pois. Shampoon väri on todella tumman violettia jossa on mukana helmiäistä.

Omalle tukalle tämä ei sitten sopinutkaan. Tuotetta ei välttämättä suositella käyttämään voimakkaasti vaalennetulle tukalle tai tukalle joka on erittäin huonokuntoinen, kuten minulla oli ennen uutta polkkamittaani. Kuten muitakin "hopeashampoita" tämänkin pitäisi hetken aikaa antaa vaikuttaa hiuksissa että keltaisuuden häivytys tehostuu parhaiten. Itse en näin tehnyt ja siitä huolimatta väri nappasi kuiviin latvoihini sävyttäen ne vaaleanpunaisiksi. Sävyllä ei itselleni olisi ollut väliä, sillä suunnittelin jossain vaiheessa hiusteni värjäämistä pinkiksi, mutta kun kerroksittain leikatuissa hiuksissani oli vain yksi vaaleanpunainen läntti vasemmalla puolella, muiden hiusten jäädessä vaaleiksi. Ei kaunis näky. Annoin shampoon parin viikon käytön jälkeen työkaverilleni, jolla on lyhyet vaaleat hiukset (hyväkuntoiset) ja shampoo värjäsi hänenkin hiukset vaaleanpunaiseksi. Tosin kaikki hiukset, ei vain yhtä kohtaa. Siksi kuvat on otettu KC:n omilta sivuilta, koska pulloa ei enää itseltäni löydy. Lisäksi shampoon sävy on nyt väärä uudessa ruskeammassa tukassani.

Toinen miinus tuli shampoon pesevyydestä. Haluan päästä hiusteni pesussa mahdollisimman helpolla ja tällä se ei onnistunut. Hiukseni vaativat tällä shampoolla 3 vaahdotusta että sain ne puhtaiksi. 250 ml pullo ei näin ollen olisi ollut kovinkaan riittoisa.

Plussaa pirteästä tuoksusta, joka omaan nenääni tuoksui ihan vihreiltä omenoilta.

Sisältää UV -suojan.

Shampoo maksaa noin 15€ ja niitä voi ostaa kampaamoista ja ainakin Sokoksissa taitaa myös olla näitä. Ainakin niitä hoitoaineita löytyy. :)

Onko tuttu tuote?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)