keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Joukostamme poistuneet huhtikuu-13

Huh kun on ollu rankkaa tää elämä. Reilun viikon oon jo lusinu neljän viikon työ/koulu/harjoitteluputkesta, joka aamu oon heränny aikasin ja lähes joka ilta istunu koulussa tai muualla. Huomenna on onneksi pelkästään koulua niin saa nukkua pitkään.

Mutta sit itse aiheeseen, eli viimekuun loppuneisiin tuotteisiin.


Hiustuotteista käytin loppuun Dermosilin Aloe shampoon ja hoitoaineen. Sain nää joskus vuonna nakki töistä ja oon säästelly näitä pieniä puteleita reissuja varten, enkä koskaan oo ottanu näitä reissuihin mukaan. Tuoksu oli jo muuttunu, siksi käytin nää lutraten pois äkkiä. Tuuheutti ihan kivasti, mutta jo seuraavana päivänä tuntu hiukset rasvasilta. En oikein muuta osaa näistä sanoo.


Kasvovoiteista loppu Lumenen Arctic Aqua 24h Deep Hydration Moisturizer, joka oli tosi kosteuttava, ihana talvi-iholle.
Lumenen Soothing Moisture Cream jonka käytin pois kaulavoiteena koska ei ollu tarpeeksi kosteuttava. Sain ton joskus sokkarilta lahjaksi.
Biotherm Aquasource 24h Deep Hydration Repleneshing Cream- näyte. Tätä oon käyttäny aikasemminki. Kosteuttaa hyvin, tuntuu iholla hassulta laitettaessa, imeytyy hyvin...
Lumene Premium Beauty Anti-Wrinkle Retinol Night Recovery- näyte. Mulla on näitä jokunen, sain joskus Lumenelta. Todella paksua ja tuhtia tavaraa, sopii hyvin talvi-iholle. Uudistavaa vaikutusta ei vielä kerinny syntyä..


Putsari puolelta loppui Clarins Gentle Foaming Cleanser With Shea Butter. Ihanan pehmeä koostumus, ei ärsyttäny ihoa eikä kuivattanu hirveesti. Käytin tätä toisen vaiheen putsarina.
Lumene Natural Code Eye Makeup Remover, entinen luottotuotteeni, joka on jo lopetettu. Buu! Maailman paras silmämeikinpoistogeeli.


Käsivoide puolelta loppui Ziaja Cocoa Butter Hand Cream, ihana kaakaon tuoksuinen käsivoide joka sopii parhaiten normaalille iholle. Itsellä ei kosteuttanu tarpeeksi rutikuivia käsiä. Käytin päiväkäytössä.
Lumene Arctic Aqua 24h Deep Hydration Hand Cream. Hyvä tuoksu, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihan kivasti. Toinen purkki nyt menossa. Käytän öisin, mutta silti aamulla kädet on kuivat ja rystyset punottaa. Nyt on kädet jotenki tosi kuivat, vaikka yleensä ilmojen lämpeneminen vaikuttaa käsien ihoonkin...
Berry Therapy Sea Buckthorn Hand Cream. Saatu töistä, melko litkua, hyvä käsilaukkukoko. Meni päivällä hyvin ku imeyty nopeesti.


Pikkunen 25ml Nivea Whitening dödö loppui kans. Tää on kulkenu reissuissa mukana pikkusen kokonsa takia ja nyt sitä oli niin vähän jäljellä et päätin käyttää sen loppuun. Tykkäsin paljon, piti hikoilun kurissa.


Pari nestemäistä luomiväriä lensi roskiin, ei siksi että olisivat loppuneet, vaan siksi että oli jo niin vanhoja että rupes ärsyttään silmiä. Lumen Sunshine Liquid Eyeshadow sävyssä Sunny Beige, Maybelline Cool Effectit sävyissä Cool Blues ja Silver Mauve.

Anteeksi jotenkin tosi kökkö postaus, oon vaan niin väsyny..

Nyt pienet päiväunet ja sit taas kouluun. Lähetään tänään sauvakäveleen ku meillä on terveysliikuntaa. Oujee. Ja sit mennään piknikille. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)