perjantai 29. syyskuuta 2017

Dr. Hauschka meikkejä

Ihana ystäväni Tarja lahjoi mua taas meikeillä 💛💛💛 Kyllä se vaan tietää mistä mää tykkään.
Eräänä päivänä töihin mennessäni respasta sanottiin että mulle on pussukka siellä. Ja sieltä pussukasta siis paljastui Hauschkan uutuus meikkejä. 
Katsotaanpas mitä kaikkea sieltä tuli.Huulikiiltoja 4 kpl. Sävyt 01 bush plum, 02 raspberry, 03 blackberry ja 04 goji.
Sävyjä valikoimassa on yhteensä 6.

Huulikiillot sisältävät mineraalipigmenttejä ja rohtokasviuutteita, erityisesti masmaloa sekä mangovoita ja tyrninmarjaöljyä.

Nämä tuntuvat ihanilta huulilla. Tuoksu on hyvin vahva ja yrttimäinen suoraan tuubista nuuhkittuna, mutta tuoksua ei tunne enää laiton jälkeen.

Hinta n. 22,90€Sheer Lipstickejä 2 kpl. Sävyt 02 rosanna ja 05 zambra.
Sävyjä löytyy valikoimasta 6 erilaista.

Kuultopuna sisältää myös mineraalipigmenttejä ja rohtokasviuutteita, erityisesti ruusunmarjaa sekä arganöljyä ja mehiläisvahaa.

Punat tuovat kevyttä väriä huulille ja tuntuvat kosteuttavilta. Omilla naruhuulilla näitä on helppo käyttää kapean muodon vuoksi. Täydelliset sävyt kiireisille työpäiville kun korjailuun ei ole aikaa.

Hinta n. 24,90€Huulipunia 6 kpl (7 oikeasti mutta kaikkein tummimman lahjoitin eteenpäin kun en käytä). Sävyt 01 rosebay, 02 mandevilla, 03 camellia, 04 busylizzy, 05 fuchsia ja 07 orpine.
Sävyjä valikoimasta löytyy huimat 18!
Myöskin huulipunat sisältävät mineraalipigmenttejä ja rohtokasviuutteita, erityisesti ruusua sekä manteliöljyä ja karnaubavahaa.

Nämä huulipunat nousivat heittämällä parhaimmiksi käyttämistäni huulipunista. Koostumus on satiinisen pehmeä, sävyt ihanat ja tuntu huulilla uskomattoman pehmeä. Jos pitäisi valita vain yksi huulipunamerkki jota käyttäisin lopun elämääni, olisi se tämä. Piste.

Hinta n. 28,90€Silmänrajauskyniä 4 kpl. Sävyt 02 brown, 03 blue, 04 green ja 05 taupe.
Sävyjä valikoimasta löytyy 6 kpl. Sokoksen verkkokauppa näyttäisi että näitä on 7 kpl... Hmm..

Sisältävät yllämainittujen lisäksi erityisesti masmaloa ja kvittenivahaa sekä karitevoita.

Kynien koostumus on melko pehmeä, mutta se helpottaa kynän toisessa päässä olevan sienen käyttämistä saadakseen rajauksista utuisen. Tuota taupea voisi kokeilla vaikka kulmissa että miten se siinä toimisi.

Hinta n. 19,90€Ripsivärejä 2 kpl. Volume sävyssä 03 plum ja Defining sävyssä 03 blue.
Molempia ripsivärejä löytyy valikoimasta 3 eri sävyä.

Volume sisältää kvitteninsiemenuutetta sekä silkkiä ja kandelillavahaa.
Defining sisältää silmäruohoa sekä mehiläisvahaa.

Volume tekee ihastuttavaa jälkeä ja sillä saa luotua tuuheutta ripsiin. Liila sävy on luonnollinen eikä erotu ripsistä juurikaan.
Defining tekee erottelevaa jälkeä eikä niinkään tuuheuta. Kiva arkiripsari. Joku näissä ripsiväreissä on että en oikein pysty niitä käyttämään. Heti näitä ripsiin sutiessa rupeavat silmät vuotamaan ja tuntuu kuin ripsiväreistä lähtisi jotain "huuruja". Mutta kun värin on saanut ripsiin, tunne häviää. Aluksi ajattelin sen johtuvan allergisista oireistani, mutta syksyn myötä ne ovat helpottaneet ja lähes hävinneet, mutta silmien reagointi näihin ripsiväreihin jatkuu. 

Hinta n. 28,90€ / 26,90€.

Kaiken kaikkiaan koen Dr. Hauschkan uutuusmeikit erittäin laadukkaiksi ja miellyttäväksi käyttää. Aijempaa kokemusta merkin meikeistä on vain luomivärien kohdalta.  Tein vielä omistamillani tuotteilla kevyen meikin, mutta esittelen sen toisessa postauksessa.

Tuotteiden hinnat olen katsonut Sokoksen verkkokaupasta. Dr. Hauschkan nettisivuja tutkiessa totesin että haluan tutustua merkin muihinkin meikkeihin. Ja niitähän saa ostettua esim. Sokokselta, mutta itse aion asioida Tarjan luona Ihohoitola Lupauksessa.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)