lauantai 8. huhtikuuta 2017

Signe Seebid Mandariini ja Greippi -ravitseva huulivoide

Nyt viikonloppunahan on nuo luonnonkosmetiikan messut, niin laitetaanpas sen kunniaksi arvostelu Signe Seebidin huulivoiteesta. Itsehän olin kovasti menossa tuonne messuille, mutta sitten kävikin niin että nou mani, nou fani... Oh well, enhän mää nyt mitään olis tarvinnutkaan..


Signe Seebidin tuotteet ne vain jaksavat ihastuttaa mua yksinkertaisilla ja kauniilla lasipakkauksillaan. Säästelin tätä huulivoidetta jemmoissa pitkään koska avattuja huulirasvoja on jo monta... pikaisen laskutoimituksen jälkeen pääsin n. 12 avattuun huulirasvaan... Hups. No, ainakin yksi loppuu tässä kuussa. Mutta koska tämä huuteli nimeäni laatikosta, oli se pakko kaivella sieltä esille ja sipaista huulille.


Mandriini ja Greippi -huulivoide sisältää runsaasti kosteuttavia ja ravitsevia öljyjä.
Incilistalta löytyy sheavoita, arganiaöljyä, aloeöljyä, kookosöljyä, mehiläisvahaa, auringonkukanöljyä, beetakaroteenia, e -vitamiinia ja greipin -ja mandariinin eteerisiä öljyjä.

Pieneksi harmiksi tuoksu on aika mieto tässä, olisin toivonut (ja kuvittelin) että tässä olisi superherkullinen sitrustuoksu. Se pieni tuoksu joka tässä on, on kuitenkin hyvä. Koko ajan tekisi mieli nuuskuttaa nenä kiinni purkissa.


Väriltään huulivoide on keltaista ja koostumus sellaista öljymäisen kiinteää... Spaattelilla otettuna saa sellaisen nökäreen joka kuitenkin hetkessä sulaa huulille. Runsaasta öljymäisyydestä huolimatta voide imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tai öljyistä tunnetta huulille. 


Tämän kosteuspommin jälkeen on kyllä huulet ihanan pehmoiset ja kosteutetut. Ylimääräiset voiteet olen sipaissut kynsinauhoille jotka nekin vaativat jatkuvaa kosteutusta. Toimii myös siinä hommassa erinomaisesti.

Lasipurkkia olisi kiva käyttää ja "esitellä" tuolla kaupungillakin, mutta hygieniasyistä tämä jää kotiin jossa voin käyttää sitä puhtain kätösin tai spaattelin kanssa. 

Huulivoide ei sisällä synteettisiä hajusteita, eikä säilöntä -ja väriaineita. Hintaa tällä voiteella on n. 8€/15ml, mikä ei ole hinta eikä mikään toimivasta huulivoiteesta. Tämä tulee kyllä käytettyä loppuun!

*saatu blogimiitin goodiebagista

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)