lauantai 1. huhtikuuta 2017

The Body Shop Almond Milk & Honey Body Lotion

Otetaanpa pieni tauko Essencestä ja mennään ihonhoidon puolelle.
Huomasin että The Body Shopille on tullut uutuutena mantelimaito ja hunaja tuotteita herkälle ja kuivalle iholle. Itsehän kärsin kylmillä ilmoilla rutisevan kuivasta ja kutisevasta ihosta, joten kipitin samantein hakemaan itselleni vartalovoiteen.


Almond Milk & Honey -tuotteet sisältävät ihon kosteus -ja ph tasapainosta huolta pitävää yhteisökaupan kautta espanjasta luomutuotettua mantelimaitoa sekä hunajaa sheka -sademetsästä etiopiasta.
Sarjan tuotteet eivät sisällä väriaineita, mineraaliöljyä tai vaseliinia.
Hypoallergeeninen tuoksu.

Sarja sisältää vartalovoiteen lisäksi vartalovoin, saippuan, käsivoiteen, suihkuvoiteen, kuorinnan ja kylpymaidon.


Vartalovoiteen luvataan rauhoittavan kutisevaa ihoa, minkä se kyllä tekikin, mutta ihan täysin kutina ei lopu. Mutta sen verran helpottaa että ei tee mieli koko aikaa raapia ihoa verille.

Tuoksu on hyvin mieto ja miellyttävä. Koostumus on hieman paksumapaa kuin yleensä vartalovoiteissa, mutta ainakin omaan ihooni tämä imeytyi hetkessä. Kosteutustehot eivät täysin riittäneet seuraavaan suihkuun asti (joka toinen päivä), mutta tässä kevään aikana ja syksyllä varmasti oikein toimiva voide.

Ihan pikkuisen petyin juurikin näihin kosteutustehoihin, mutta toisaalta vielä en ole TBS:lta löytänyt omalle kropalle toimivaa vartalovoidetta. Vartalovoit eivät yleensä imeydy kunnolla ihooni vaan jäävät tahmaisina iholle kunnes imeytyvät vaatteisiin tai lakanoihin, minkä takia en halunnut ostaa tämän sarjan vartalovoita vaan tämän vähän kevyemmän voiteen. Mutta käytän kuitenki loppuun mielelläni nyt kun ilmat (toivottavasti) lämpenevät.

Hintaa tällä on n. 15€ / 200 ml.

Ootko kokeillut näitä uusia mantelimaito hunaja -tuotteita?

-T

4 kommenttia:

  1. Olen, itse käytän vartalovoita yökäsivoiteena, toimii siinä loistavasti.

    VastaaPoista
  2. Mä oon tykännyt näistä tosi paljon! Itse asiassa just tulossa blogiin postaustakin :D

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)