maanantai 17. huhtikuuta 2017

Essence I love Extreme vastaan All Eyes on Me

Heippa!

Toivottavasti pääsiäinen on mennyt hyvin. Itse olen vapailla koska hotellilla on hiljaista ja hoitola on kiinni pyhien ajan. Mutta huomenna on sitten taas paluu arkeen.

Vielä olisi jokunen Essencen tuote esittelemättä. Ripsareita on aina mukava testailla, joten nyt esittelen teille 2 Essencen ripsiväriä; I ♥ Extreme Volume Mascara sekä All Eyes on Me Multi -Effect Mascara. Tuon ensimmäisen sain jo joulukalenterista, joten toinen niistä meni eteenpäin ystävälleni.Harjojen kokoero on melko suuri, ja tuon I ❤ Extremen harja olikin hieman liian iso pienille silmilleni. Mutta ripsarin ollessa jonkun aikaa avattuna, ei se enää sotkenut luomiani.Tässä taas ripset ilman mitään. Ripsiä on ja niissä on pituutta ihan kivasti, mutta ne ovat värittömät..Tässä ensin I ❤ Extreme joka tuo ripsiin pituutta ja tuuheutta luonnollisella tavalla.


Pidän tästä ripsarista paljon ja tämä onkin ollut lähes päivittäisessä käytössä avaamisesta asti. Ripsari rupee kohta olemaan lopuillaan, mutta ei haittaa, sillä tätä saa lisää hintaan 3,49€.All Eyes on Me on taas erittäin kevyen jäljen tekevä ripsiväri, joka ainakin alussa on todella vetistä. Tätä olen käyttänyt niinä päivinä kun olen halunnut tehdä todella kevyen meikin tai en muuten vain ole jaksanut panostaa meikkaamiseen. 
Kuvasta huomanette että tämä sotkee yläluomet. Näissä kuvissa nyt ei näe sitä että hyvänä ripsipäivänä tällä saa todella kaunista ja eroteltua jälkeä.
Tämä ripsari on vedenkestävänä versiona. Hintaa tällä on 2,49€.


Molemmat näistä ripsiväreistä vakuuttivat mut sen verran hyvin että haluan testata näitä lisääkin. Suurta suosiota nauttii mm. Essencen Lash Princess -mascarat. Niidenkin hinta on siinä 3,50-4,10€, joten testiin voi samantein ostaa useamman version.

Mitä ripsaria kannattaisi kokeilla seuraavaksi?

-T

2 kommenttia:

  1. I ❤ Extreme-ripsari näyttää hyvältä! :) Tuon voisin itsekin hankkia kokeiluun :).

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)