maanantai 22. maaliskuuta 2021

Pink monday; Makeup Revolution Conceal & Define Full Coverage Foundation

 Moikka!

Tänään Pink mondayssa esittelyssä Makeup Revolutionin meikkivoide, josta en oikein osaa vieläkään sanoa mitä mieltä siitä olen... Pidän todella paljon merkin meikeistä, mutta tämä taitaa omalla kohdallani mennä ehkä enemmänkin siihen huti -osastolle.


Pullo on kyllä tyylikäs, lasinen ja etiketti sekä korkki ovat pinkkiä sävyltään. Ei sieltä kevyimmästä päästä ja tuotetta pullossa on 23 ml, joka on hieman vähemmän kun muissa omistamissani meikkivoiteissa.


Erilaista tästä tekee se että tässä ei ole pumppua tai pipettiä, vaan tuollainen applikaattori jota näkee useimmiten peitevoiteissa ja huulikiilloissa. Käytössä se ei haittaa, itse tuputtelen applikaattorilla tuotetta kasvoille ja siitä sitten levitän sienellä kasvoille. Meikkivoidetta voi laittaa myös ensin kämmenselälle ja siitä sitten kasvoille. Ihan hauska yksityiskohta.


Koostumus on vähän jämäkämpää kuin esim. pipetti tai tuubivoiteissa. Tämä sävy on F2.


Jämäkkyydestä huolimatta meikki levittyy hyvin. Suosittelenkin käyttämään tätä hyvin kosteutetulle iholle, sillä meikki nappaa helposti kiinni ihon kuiviin kohtiin. Siinä tuleekin sitten tämä oma epävarmuuteni tuotetta kohtaan. Melkein on ollut 50/50 että saanko tämän toimimaan iholleni vai en. Välillä meikki jää melko kökön näköiseksi, kun taas joskus tällä saa erittäin hyvän lopputuloksen. 
Sen takia olenkin käyttänyt tätä lähinnä viikonloppuisin jos haluan meikata omaksi ilokseni eikä ole tarvetta lähteä lähikauppaa pidemmälle. Ihan vain sen takia että työaamuisin ei ole aikaa ruveta pelleilemään meikin kanssa, joten silloin käytän vain niitä varmoja tuotteita.


Tässä hieman tärähtänyt kuva joka näyttää lähinnä tunnistuskuvalta... Eli siis ihana kirjava nassuni ilman meikkiä. Ihoni vaatiikiin ehdottomasti peittoa ja tasoitusta.


Ja sitä tällä meikkivoiteella saa. Kerrostamalla saa kunnon peittävyyden. Tässä olen käyttänyt yhden kerroksen aluksi ja kerrostanut tuotetta poskien alueelle ja leukaan. Kuten ehkä kuvasta huomaatte, ei meikki tällä kertaa istu hyvin...



Muilla tuotteilla lopputulosta saa hieman paranneltua. Ja tällä hetkellähän tämän ei pitäisi haitata, sillä töissä ja julkisilla kulkiessa tulee käytettyä maskia joka peittää puolet naamasta.

Ei tästä taida päivittäiseen käyttöön olla, mutta koska en halua että tuote menee hukkaan, käytän sitä ns. välipäivinä. 

Tästä ei nyt lempparia tullut, mutta onneksi merkillä on muita loistavia tuotteita joita käyttää. Samaa meikkivoidetta näyttäisi olevan myös kosteuttava versio, joka ehkä olisi enemmän mun iholle sopiva.

Hintaa tällä on n. 10€ paikasta riippuen. Tämä hinta on katsottu heidän omilta sivuiltaan. Itse ostin tuotteen Prismasta, jossa tämä näyttäisi ainakin netissä maksavan 14,95€. Ja siellä tämä on näköjään merkitty peitevoidepuikoksi... Oh well.

Onko tullut viime aikoina vastaan meikkivoide pettymyksiä?

-T

2 kommenttia:

  1. Sun kasvot näyttävät kauniilta ilman meikkiäkin. :)
    Mulla on myös tuo meikkivoide vaaleammassa sävyssä. Käytän sitä muiden meikkivoiteiden vaalentamiseen ja silloin se toimii kohtalaisesti. En kuitenkaan itsekään tykkää kyseisestä meikkivoiteesta, sillä se ei istu iholle kauniisti ja se asettuu juonteisiin eikä pidä meikkipohjaa mattana niin hyvin kuin jotkut muut meikkivoiteeni. Harmi, koska sävyvalikoima on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Pitääpä kokeilla tota että sekoittaa toiseen meikkivoiteeseen.

      Poista

Mielipiteitä? :)