perjantai 19. maaliskuuta 2021

Joico Blonde Life Brightening Conditioner

 Moikka!

Viimeisimmällä kampaajakäynnilläni pyysin kampaajaani myymään mulle jonkun "killeri -hoitoaineen". Hiukseni ovat olleet aivan järkyttävässä kunnossa tämän talven, kuivat, elottomat, täynnä kaksihaaraisia ja sen lisäksi vielä todella monessa yksittäisessä hiuksessa oli solmu latvassa. 

Niimpä ei auttanut muu kuin marssia kampaajalle tukanleikkuuseen ja satsata kunnon hoitoaineeseen.


Hoitoaine lupaa mm. antaa upeaa kiiltoa, olla latistamatta, selvittää hiukset välittömästi ja tehdä vaaleista hiuksista kirkkaammat neutralisoimalla klooria ja mineraalijäämiä jotka tekevät hiuksista kellertävät.
Tästä hoitoaineesta tuli jo parin käyttökerran jälkeen yksi suosikeistani. Selvittää hiukset todella hyvin. Yleensä en saa hiuksiani edes suihkussa hoitoainetta levittäessä selvitettyä sormin (olipahan lause), mutta tällä saan selvitettyä hyvin eikä edes pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen ole jäljellä sellaista takkukasaa kuin yleensä.


Hiukseni ovat tyvestä hieman tummemmat ja kellertävät, mutta pituuksissa on vaaleampaa. En ole oikeastaan ajatellut asiaa ennen kuin tätä postausta kirjoitan, että hoitoaineen tosissaan luvataan kirkastavan vaaleaa hiusta. Ja tätä käyttäessä pituudet ovat kyllä hohtaneet vaaleampina ja kirkkaampina, että kyllä tämä sen lupauksen myös täyttää.

Tuoksu tässä on mielestäni sellainen kukkainen... Tulee ihan kampaamo mieleen.

Hintaa tällä on n. 20€, hieman paikasta riippuen. 

Seuraavalla kerralla voisin kokeilla sarjan hopeashampoota...

Mikä on sun luottotuotteesi hoitoaineissa?

Ihanaa viikonloppua!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)