keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Neutrogena Hydro Boost Whipped Body Balm

 Heippa!

Ihanainen Minni lähetti joulukalenterin mukana tämän Neutrogenan vartalovoiteen. 

Joku vuosi sitten kun oltiin saksassa, ostin sieltä tätä "sinistä Neutrogenaa" koska en sitä ollut suomessa nähnyt. Ja ihastuin siihen palavasti. Vieläkään en ole sinistä nähnyt suomessa, mutta kuulin Minniltä että ainakin näitä vartalovoiteita saa Rustasta. 


Kuivalle iho tarkoitettu balsami lupaa välitöntä raikkautta sekä kosteutta ja pehmentää ihoa. 


Nimensä mukaisesti balsami on erittäin kuohkeaa ja sellaista kevyttä koostumukseltaan, mutta ei lainkaan kevyttä kosteutustehoiltaan. Balsami sisältääkin mm. hyaluronihappoa. 
Pystyn täysin allekirjoittamaan ihon pehmeyden ja sileyden, mikä varmasti johtuu osittain balsamissa olevista silikoneista, mutta itseäni silikonit eivät haittaa. Tästä ei jää ollenkaan rasvaista tunnetta iholle vaan pehmeä ja kosteutettu. Silikonit tuotteessa estävät kosteuden haihtumisen. 
Tämä on nyt talvipakkasilla ollut oikein loistava tuote kuivalle iholleni. Olen tämän alla käyttänyt XyliDermiä helpottamaan ihon kutinaa ja tämä combo on toiminut hyvin.


Ja pitää vielä se mainita että mielestäni tämä tuoksuu ihanalta. Raikkaalta. En osaa paremmin sitä kuvailla. Tämä on todella ihana tuote ja haluan tätä ehdottomasti lisää. Harmittaa vain paljon että näitä kasvohoitotuotteita ei suomesta saa, tai ainakaan en ole löytänyt niitä mistään.

Oletko kokeillut tätä tai jotain muuta "sinistä Neutrogenaa"?

-T

4 kommenttia:

  1. Mun ihan lempituote on Hydro Boostin gel-cream. Se on ihana, varsinkin yövoiteena. Olen aina kummastellut Neutrogenan Suomen markkinoinintia, maahan, jossa on talvi ja ihmisten ihot huutaa kuivuutta. Niin tänne tulee vaan rasvaisen ja epäpuhtaan ihon tuotteita. Tää on jatkunut vuosia ja Neutrogena on jopa monen mielessä takuulla vain epäpuhtaan ja rasvaisen ihon sarja. Sitä on vaikea lähteä jatkossa muuttamaan, koska ovat ottaneet tuon taktiikan vuosia sitten, vaikka sarjalla on juuri musta niissä muissa sarjoissa ne loistavimmat tuotteet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin. Ite ostin sen yhden putsarin sillon saksasta ja se oli vaan niin ihana. Luulis että olis markkinoita noille kuivan ihonkin tuotteille täällä. En vaan ymmärrä. Pitää tilata tota gel-creamia joskus testiin :)

      Poista
  2. Miulla tämä samainen voide oli alussa todella outo koostumukseltaan. Käsiin ja jalkoihin jäi semmoisia pieniä pyöreitä helmiä, jotka eivät kadonneet mihinkään. Kun purkki läheni loppuaan, tuo outous katosi :O

    Tuoksu oli kyllä itsellekin mieluinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mulla tää on kyllä ihan tasaista. Oiskohan ollu joku vika siinä sun purkissa?

      Poista

Mielipiteitä? :)