tiistai 23. maaliskuuta 2021

Bath & BodyWorks Dark Kiss

 Heippa kaikille!

Viime vuonna täytin siis neljäkymmentä ja sain muutamalta ystävältä lahjaksi tämän Bath & BodyWorksin setin. Settiin kuului myös kamelinmaito -palasaippua, mutta se on jo pientä palaa lukuunottamatta käytetty.

Nämä tuotteet ovat ensikosketukseni merkin tuotteisiin. Ja olen rakastunut! Näistä tulee mieleen Victoria´s Secret...


Setissä oli siis Body Mist, suihkugeeli ja vartalovoide. Olen pihistellyt näiden käytössä sen takia että vuosi sitten mulla oli muita tuotteita käytössä ja halusin käyttää niitä pois. Lisäksi haluan käyttää suihkugeeliä ja vartalovoidetta samaan aikaan. Sitten tulikin kesä ja koin nämä tuoksun perusteella enemmän talvituotteiksi.


Tuoksuna näissä on black raspberry, burgundy rose ja dark vanilla bean. Yritin miettiä mitä nämä ovat suomeksi, mutta en löytänyt vastausta, joten mennään englanniksi. Lisäksi tuotteet sisältävät shea -voita ja e -vitamiinia. Tuoksu on hyvin vahva, mutta ihana. Tulee vähän mieleen Britney Spearsin Midnight Fantasy -hajuvesi. Ja juurikin tällaiset vahvat tuoksut miellän enemmän talviaikaan. Kesällä haluan käyttää kevyitä tuoksuja. 
Suihkugeeli jättää ihon pehmeäksi eikä ärsytä tai pahemmin kuivata. Vartalovoide saa ihon tuntumaan taivaallisen silkkiseltä. Tekee mieli vain koko ajan sivellä käsivarsia ym. Tässä vain harmittaa se että vartalovoidetta mulla kuluu enemmän kerralla kuin suihkugeeliä, joten voide loppuu paljon nopeammin kuin geeli. Tällä hetkellä voide on noin puolessa välissä, kun taas geeliä on mennyt vasta parin sentin verran...


Vartalotuoksu todennäköisesti päätyy jossain vaiheessa työkäyttöön. Olen nyt pitänyt aina jotain body mistiä töissä jossa voin sitä suihkaista työpaitaan. Tällä hetkellä töistä löytyy eräs Avonin tuoksu. Kotoa lähtiessä suihkaisen paidalle normi tuoksua. Jotenkin en vain osaa käyttää tällaisia "arkena". Välillä yritän vapaapäivänä suihkaista body mistiä tai sellasita roll on -tuoksua, että saisin niitäkin menemään. Koen kuitenkin tavalliset tuoksut helpoimmiksi koska niitä ei tarvitse lisäillä päivän mittaan.

Kaiken kaikkiaan olen hullaantunut näihin tuotteisiin ja haluan testailla merkiltä muitakin tuoksuja. Olisiko suositella jotain hyvää?

-T

2 kommenttia:

  1. Tulisipa Bath & Body Works ihan kunnolla Suomeenkin, sillä yritin tilata USA:n osoitteeseen heidän sivuiltaan, mutta ei onnistunut jostain syystä (kuitenkin Britteihin on ainakin onnistunut vielä vuoden 2020 loppuvuodesta tilata Shipiton kautta) :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sais tulla. Niin moni kiva merkki on joko tavoittamattomissa tai hankalasti saatavilla..

      Poista

Mielipiteitä? :)