maanantai 29. maaliskuuta 2021

Pink monday; Meikki Lovelyn tuotteilla

 Moikka!

Joulukuussa käytimme mieheni kanssa ilmaisen hotelliyön Flamingossa ja sillä reissulla tuli sitten pyörittyä Jumbon Cittarissa. Siellä törmäsin itselleni entuudestaan tuntemattomaan meikkisarjaan kuin Lovely. Pikaisen tutustumisen kautta totesin että sarja on hieman samantyylinen kuin esim. Essence, eli edullinen. Nappasin mukaani meikkivoiteen, luomiväripaletin, highlighterin ja huulikiillon.


Ulkonäkö luonnollisesti miellyttää silmääni tyttömäisyydellään ja vaaleanpunaisella sävyllään.


Camouflage Foundation Matte & Full Coverage.
Koska testereitä ei ollut saatavilla tilanteesta johtuen, piti meikkivoiteen sävy valita pelkän nimen perusteella. Valitsin sävyn Ivory ja se on ollut oikein hyvä. 
Meikkivoiteen sanotaan olevan mattapintainen ja antavan luonnollisen lopputuloksen. Itse en ihan täysin luonnollista lopputulosta saanut, mutta en kyllä sellaista pakkeliakaan.


Pink Bite Highlighter.
Rakastan highlightereita ja nämä ovatkin uusia heikkouksiani. Sävy on oikein kaunis ja kuviointi on ihana. Tulee mieleen joku eläinkuosi.


Candy Box Eyeshadow Palette.
Muista vaihtoehdoista valitsin tämän hempeitä sävyjä sisältävän paletin. Värimaailma on mulle omiaan juuri tällä hetkellä. Tällä paletilla saa tehtyä söpöjä tyttömäisiä silmämeikkejä sekä kunnon bilemeikkejä. Vielä kun pääsisi bilettämään...


Nude Mood Creamy Liquid Lipstick.
Hyaluronihappoa sisältävä huulia pullistava nestemäinen huulipuna, nudena tietenkin. Huomasin tuon "push up" efektiin viittaavan tekstin vasta ostettuani tämän. Onnekseni tämä ei kihelmöi paljoa, sillä inhoan sitä tunnetta. Lisäksi mikään huulia pullistava tuote ei ole omalla kohdallani toiminut.

 
Luomiväripaletin swatchit. Tämä on kyllä ollut näin edulliseksi paletiksi erittäin hyvä. Sävyt ovat kauniit ja olen etenkin ihastunut tuohon oranssin sävyyn. Sitä käytin myös meikissä tätä postausta varten.


Meikkivoiteen, huulipunan ja highlighterin swatchit.

Ja sitten siihen meikkiin. Ensin tietysti kasvokuva ilman meikkiä, jotta näette miten peittävä meikkivoide on.


Punoittava nassuni, olkaa hyvät.


Ja meikkivoiteen kanssa. Hyvin peittää ja on mattapintainen. Hyvä koostumus, ehkä vähän paksu, mutta levittyy nätisti ja tuntuu mukavalta.



Harmikseni en saanut highlighteria kunnolla näkymään kuvissa. Mutta siellä se on.

Oletko törmännyt tähän merkkiin? Itse en ole muualla nähnyt kuin Jumbossa, mutta haluaisin testailla merkiltä lisää tuotteita. Jumboon vaan ei tule lähdettyä kun se on sen verran hankalan matkan päässä.

Luomiväripaletit maksavat 7-11€, highlighterit n. 4-10€, huulituotteet n. 4-6€ ja meikkivoiteet 7-8€.

-T

3 kommenttia:

  1. Luomiväripaletti on kyllä niin nätti <3
    Muistaakseni jossain ryhmässä kerrottiin merkkiä olevan myytävänä vain muutamassa Cittarissa.
    Saa nähdä laajeneeko ajan mittaan muihinkin Cittareihin.

    VastaaPoista
  2. Espoon Citymarketin isossa omenassa ainakin näin tätä merkkiä ja ihastuin heti . Nyt edelliset pitää käyttää pois .

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)