sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Erään viikonlopun meikki

Moikka!

Jane Iredalen mininäyte saatu blogin kautta.

 Nykyään kun olen vapaana aina viikonloppuisin, niin on aikaa ottaa vähän meikkikuvia, vaikka en niistä pidäkään. Koen ne äärimmäisen hankalana ottaa koska näköni on niin huono etten voi edes peilistä mallata asentoa ja sitten mikään kuva ei kelpaa koska en pidä naamani mallista. Jep. Isot on ongelmat. 

Tähän meikkiin käytin Makeup Obsessionin luomiväripalettia Warm Up. Kuvat käytetyistä meikeistä löytyy postauksen loppupuolelta. Makeup Revolution on yksi suosikkimerkeistäni ja sen sisarsarja Makeup Obsession on noussut samalle tasolle. Edullisia mutta laadukkaita meikkejä. Toki joitakin hutejakin löytyy kuten kaikilta merkeiltä, mutta koska hinnat todella ovat edullisia niin ei jää niin paljoa harmittamaan jos joku tuote ei sovikaan.




Viime aikoina olen viihtynyt enemmän punertavissa ja ruskeissa sävyissä, mutta kyllä sitä tulee myös värejä käytettyä. Pyrin aina töihin meikkaamaan joka päivä eri tavalla/eri sävyillä.


Meikkipohjaan käytin tällä hetkellä pannuprojektissa olevia tuotteita.
Catrice HD Liquid Coverage Foundation sävyssä 020 Rose Beige.
Pretty by Flormar Mattifying Pressed Powder sävyssä 006 Neutral.
Claires pinkki poskipuna.
Näiden puuterin ja poskipunan lisäksi mulla on pannuprojektissa yksi sinkkuluomiväri jota käytän highlighterina, ja näitä kolmea yhdistää se että kaikista on kansi rikki. Puuterista ja luomiväristä kansi on irronnut ja tuosta poskipunasta ei lukitus pysy.


IsaDora Eye Primer on ollut oikein toimiva.
Maybelline Classic Volum' Express Mascara. Tämä tuli toissa jouluna Maybellinen joulukalenterista ja mua vaan jotenkin naurattaa koska käytin tätä todella paljon silloin ysärillä.
Jane Iredale Justa Kissed Lip & Cheek Stain sävyssä Forever Peach. Ensimmäistä kertaa pääsin kokeilemaan tällaista ihon pH:n kanssa vaikuttavaan tuotteeseen. Ja tykkäsin paljon. Pitää hankkia täysikokoinen sitten kun tämä maskiralli loppuu.
NYX Can´t stop Won´t stop Longwear Brow Kit sävyssä Blonde. Nestemäinen kulmaväri on kyllä ollut mielenkiintoinen tuttavuus. Alussa sävy vähän säikäytti, mutta nyt olen siihen tottunut. Käytän tätä aina kun haluan hieman vaaleammat kulmat.



Luomiväreinä siis Makeup Obsessionin Warm Up -paletti ja highlighterina Mega Karma. Mega Karman kanssa sai olla varovainen koska se on niin pigmenttinen ja tumma. Hyvin kevyesti laitettuna toimii oikein hyvin. Tätä voisi myös kokeilla luomivärinä. 

Luomivärit ovat kauniita ja pigmenttisiä ja juuri tällä hetkellä olen siis juuri tuollaisiin sävyihin hurahtanut. Olen huomannut että esim. kultaista luomiväriäkin on tullut käytettyä aika paljon ja yleensä en koskaan käytä sen sävyistä luomiväriä.

Mihin sävyihin sinä olet tarttunut viime aikoina?

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja tsemppiä tulevaan viikkoon, olet sitten töissä tai kotona 💓

-T

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki! <3 Jane Iredalen Just Kissedit on mun lemppareita, aina mukana laukussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo pitää kyllä ostaa sellanen täysikokoisena.

      Poista

Mielipiteitä? :)