sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Joukostamme poistuneet tammikuu -21

 Moikka!

Nyt ollaankin jo tammikuun loppuneiden puolella. Käydäänpä käsiksi.

NuFace saatu blogin kautta.


Kivasti loppui taas tuotteita.


Tukka:

Sunsilk Thickening Volume Dry Shampoo.
Tämä kuivashampoo ei ollut mun mieleen. Ei raikastanut tarpeeksi hyvin ja jäi jotenkin tahmaiseksi hiuksiin. Kyllähän tuo nyt paremman puutteessa meni, mutta en osta uudestaan. Hiukseni ovat vain niin öljyiset että vaadin kuivashampoolta todella paljon.

Schwarzkopf Care Conditioner x3.
Vihdoinkin sain käytettyä nämä hiusvärin mukana tulleet hoitoaineet pois. Liian lirua eivätkä kosteuttaneet/selvittäneet hiuksiani. Tuntuivat vain häviävän hiuksiin. Yksi pussi meni per kerta.


Kroppa:

Aco Cano Derm.
Olen useasti kertonut kärsiväni ihon kutinasta ja tätä voidetta suositeltiin apteekissa. Tykkäsin kyllä tästä paljon, vaikka en kokenut että tästä ihan täysin olisi ollut hyötyä nimenomaan siihen kutinaan. Hillitsi sitä kyllä jonkun verran ja kosteutti hyvin. Imeytyi kivasti ja oli tuoksuton. Voisin kyllä ostaa lisääkin vaikka ensi talveksi.

Ps... Unicorn Kisses Hand Cream.
Sain tämän tuliaisiksi Berliinistä. Rakastan yksisarvisia ja käsivoiteita, joten tämä oli ihan nappituliainen. Tuoksu on kukkainen ja tämä imeytyy kohtuu nopeasti. Kosteustehot on hyvät päiväkäyttöön, yöksi tarvitsen näin talviaikaan tuhdimpaa voidetta. Paitsi että juuri tällä hetkellä sellaista ei ole... Kätevä käsilaukkukoko.

Ziaja Orange Butter Creamy Shower Soap.
Joskus messuilta ostin tämän yhdessä vartalovoiteen kanssa ja vasta nyt sain sen loppumaan. Syy ei ollut missään nimessä se että tämä olisi ollut huono, päinvastoin, tämän tuoksu oli taivaallinen! Ihanan appelsiininen ja raikas. Mutta noin muuten, tämä oli ihan tavallinen suihkugeeli. Käytän suihkugeelejä suihkussa käydessä melko vähän kerralla, minkä takia näitä ei lopu niin usein. Lisäksi mulla on käytössä useampi purkki samaan aikaan joita sitten vaihtelen fiilisten mukaan. Tuoksun perusteella voisin ostaa lisääkin.

Rexona Invisible On Black + White Clothes ja Cool Touch Anti -Perspirant.
Rexonat on yleensä ollu ne toimivimmat dödöt mulle. Tuo mustavalkoinen roll -on on sellainen perusvarma. Pitää hienhajun loitolla, ei ärsytä eikä tee valkoisia jälkiä vaatteille. Sininen versio taas oli aika tujua tavaraa. Karvanpoiston jälkeen dödö aiheutti pientä kirvelyä ja ärsytystä, mutta sitä ei ollut muulloin havaittavissa. Sitä en varmastikaan osta uudestaan.

XBC Deep Moisturizing Foot Pack.
Minnin joulukalenterista tuli nämä kosteuttavat sukat. Tämä olikin ensimmäinen kosketukseni tällaiseen tuotteeseen itselläni. Töiden kautta olen näitä asiakkaille käyttänyt. Sukat olivat ihanan raikastavat ja kosteuttivatkin kivasti. Pientä viileyden tunnetta oli havaittavissa, mutta ei sellasita että olis jalkoja ruvennut palelemaan. Pitää ostella tämmöisiä sukkia enemmänkin, sillä kun tekee töitä jalkojen päällä koko päivän, on se luksusta kun pesee jalat. laittaa kosteuttavat sukat jalkaan, rojahtaa sohvalle ja lukea kirjaa tai katsoa ohjelmia. Ihanaa.


Nassu:

Garnier Micellar Cleansing Water in Oil.
Ihanaa kun on tällaisia minipurkkeja niin voi testailla tuotteita ilman pelkoa siitä että ei tykkääkkään tuotteesta ja se menee hukkaan. Mutta tämä oli hyvä misellivesi. Kaksifaasinen misellivesi poisti meikit, myös silmämeikin tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Tästä ei jäänyt öljyistä tunnetta käytön jälkeen. Tätä voisin siis ostaa täysikokoisen pullonkin, mutta jotenkin nyt olen himoinnut sitä ruusuversiota...

NuFace Prep-n-Glow puhdistusliinat.
Näistä olen puhunut jo sen verran paljon että tyydyn vain sanomaan että nämä ovat parhaita!

Evolve Hyaluronic Serum 200.
Oon kyllä tykästynyt näihin Evolven tuotteisiin. Hyaluronihapposeerumi on ollut iso apu talvi -iholla ja tämä Evolven versio on toiminut mun kasvoilla hyvin. Tehokosteuttava ja hyvin imeytyvä. Plussaa pumppupullosta. Varmasti tätä tulee joskus ostettua lisääkin.


Meikit:

Artisrty luomivärinappi.
Tämä luomiväri oli pitkään tavoitemeikeissä ja nyt se vihdoin loppu. Sävy oli sellainen mattavaalea jota käytin lähinnä kulmaluulla ja joskus luomivärin pohjalla. Luomivärin loppuminen on aina ilon asia. 
Ajattelin tämän vuoden aikana säästää kaikki meikkipakkaukset jotka olen tämän vuoden aikana saanut loppumaan ja sitten loppuvuodesta katsoa kuinka paljon mitäkin on loppunut. Ei niitä varmaan paljoa tule, mutta onhan se kiva ihan konkreettisesti nähdä mitä kaikkea on käytetty.
Tämä on siis ensimmäinen pakkaus joka jää säästöön. 


Yhteensä 15 tuotetta, joista 11 täysikokoista. Tai 14 jos nuo hoitoaineet lasketaan täysikokoisiksi. 

Vielä pitäisi saada helmikuun loppuneet kuvattua ja kirjoitettua niistä postaus jotta ollaan taas hetken aikaa ajantasalla. Ja paljon muutakin kirjoitettavaa olisi... liekö kevätväsymystä vai mitä kun ei jaksa tehdä mitään. Perjantaina tulin töistä kotiin ja nukahdin sohvalle joskus kuuden maissa ja heräsin siitä puolen yön aikaan... Tulisi jo kevät.. ja loppuisi korona...

Miten teillä menee?

-T

2 kommenttia:

  1. Mulla on parhaillaan käytössä se Garnierin ruusuinen misellivesi, ja oon tykännyt kovasti.
    Puhdistaa ja kosteuttaa kunnolla rutikuivaa ihoani.
    Ostan varmasti tarjouksista jatkossakin.Tuokin taisi olla jostain Citymarketin -40 prossaa alesta, että ei sille paljon hintaa jäänyt.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)