torstai 23. huhtikuuta 2020

Tämän hetkisiä lemppareita

Osa tuotteista saatu blogin kautta. Tuotteet merkitty *merkillä.

Halusin pitkästä aikaa tehdä postauksen jossa esittelen tämän hetken lempparituotteita. Osa tuotteista on jo iäkkäämpiä, mutta olen nyt "löytänyt" ne uudelleen. Ihan joka kategoriasta ei ole tuotetta mukana, mutta valitsin ne tähän joihin olen tarttunut viime aikoina useammin.


Tällaisia tuotteita valitsin mukaan. Siveltimiä, kynsilakkoja, tuoksu, ihonhoitoa ja hiustenhoitoa.


Nyt lomautuksen aikana on ollut aikaa ja intoakin lakkailla kynsiä, koska ne eivät ole heti menneet pilalle töiden takia. 
Kynsilakka -kokoelmaa selatessani löysin tämän Avonin Nailwear pro+ *-lakan sävyssä perfectly flesh. Nimi tällä lakalla on mielestäni ällöttävä, flesh kuitenkin tarkoittaa lihaa, pehmytkudosta, ruumista yms. Mutta sävy on kaunis ja sopii omille kynsilleni näyttäen luonnolliselta. 
Sally Hansen Diamond Strenght sävyssä 120 Diamonds*on taas tuonnut lisäpirteyttä yksivärisiin lakkoihin. Kuvassa on kynnet lakattu molemmilla sävyillä ja tuota Sally Hansenia olen laittanut myös varpaankynsiin keltaisen lakan kanssa. Tällä kombolla olen lakkaillut jo pari kertaa ja lakkaan vielä uudestaankin. 


Tilasin La la lipstickiltä nämä kaksi meikkivoidesivellintä, L.O.V ja Essence merkeiltä. 
L.O.V on merkkinä mulle uusi, mutta sivellin näytti niin kivalta että halusin sen ostaa. Essencessä on lyhyemmät ja tiiviimmät karvat kuin L.O.V:n siveltimessä. Kuten kuvasta näkyy, on Essencen sivellin hankala saada puhtaaksi... 
Molemmissa on todella pehmeät karvat ja näillä saa meikkivoiteen levitettyä helposti ja siististi. Olen tavallisten meikkisienten suosija, mutta nyt viime aikoina olen huomannut tarttuvani näihin enemmän.


Nämä siveltimet ovat olleet paljon käytössä jo pidempään. 
We Care Iconin sivellin on ihan täydellinen luomivärin laittamisessa luomivakoon ja käytänkin tätä sivellintä lähes joka meikissä. Niin pehmeä 💜
Real Techniques sivellin on ehdoton highlightin laittamisessa. Käytössä myös lähes jokaisessa meikissä.


Kicksin Konjac-sieni on nyt käytössä taistelussani rintakehän hormooniacnea vastaan. En ole vielä kovin montaa päivää tätä käyttänyt, ehkä viikon verran mutta pienoista parantumista ihon kunnossa on jo havaittavissa. Toivotaan että kesään mennessä olisi näpyt kurissa!


Cutrin Arctic Berry Drops Strenght Serum*. Vahvistava hoitoseerumi on ollut ihana nyt kun olen taas vaalentanut hiuksiani, ja niiden kunnosta sen myös huomaa. Pesun jälkeen takkuiset ja pörröiset hiukset tarvitsevat nyt kaiken avun mitä on saatavilla. 
Laitan tätä pyyhekuiviin hiuksiin, latvoihin ja pituuksiin ja lopuksi pyyhkäisen kämmenillä vielä päältä asti niin saa kivasti kiiltoa koko hiuksiin. 1-2 pumppausta riittää sillä tällä saa helposti myös rasvaisen lookin aikaiseksi.
En tiedä saako tätä enää mistään, ainakin Sokokselta tämä on näköjään poistunut valikoimista.


Lumene Lähde kasvosuihke tuli Minnin joulukalenterista luukusta 15. Lumenen kanssa mulla on ollut hieman ongelmia sillä useimmat sen ihonhoitotuotteista ärsyttävät ihoani. Olen tämän Lähde -linjan kosteuttavaa kasvonaamiota ainakin kokeillut ja se oli kuin olisi happoa iholle levittänyt.
Vähän jännitti ottaa tämä kokeiluun mutta kyllä se kannatti. Iltapesun jälkeen tätä on ihana suihkia iholle. Kaksoispuhdistuksen jälkeen tykkään käyttää tällaisia suihkeita, sillä ihoni ärtyy helposti ja joskus tuntuu siltä että pesun jälkeen pelkästään ajatus siitä että pitäisi vielä vanulapulla pyyhkäistä iho saa ihon kirvelemään.
Suihke on todella hienojakoinen ja tuote hellävarainen. Tätä varmasti tulee ostettua kun tämä loppuu.


Lush Whipstick Lip Balm*. Tässä on aivan ihastuttava appelsiinisuklaan tuoksu. Tämä on nyt ollut aktiivisessa päiväkäytössä, kotona kun suurimmaksi osaksi aikaani vietän. Aavistuksen rouheinen koostumus joka kuitenkin sulaa huulille. En löytänyt tätäkään enää Lushin valikoimista, ja tässä on jo päiväys mennyt, mutta koska tuoksu ja koostumus eivät ole muuttuneet mihinkään olen uskaltanut tätä käyttää huoletta.


Minnin joulukalenterin luukusta 16 tuli tämä Dermosilin In Bloom eau de toilette tuoksu roll -on. En yleensä ole tuoksuissa tällaisten roll -onien ystävä, mutta nyt kotona ollessa olen huomannut rullailevani tällä tuoksua korvien taakse ja ranteisiin. Raikas ja pehmeä kukkaistuoksu sopii erinomaisesti arki käyttöön.

Näillä tuotteilla olen nyt ilahduttanut omaa arkeani. Oliko joukossa tuttuja juttuja?

-T

1 kommentti:

Mielipiteitä? :)