lauantai 25. huhtikuuta 2020

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Tänään esittelyssä yksi uusimmista lemppareistani meikkivoiteissa. Nimittäin Catrice HD Liquid Coverage Foundation. Kokemusta Catricen meikkivoiteista ei ennen tätä ole ollut ja se sai mut tarttumaan tähän pulloon.


Meikkivoide on tuollaisessa huurteisessa lasipullossa joka omaan silmääni tuo ripauksen ylellisyyttä, vaikka kyseessä on hyvin edullinen merkki. Pipetti on myös hauska yksityiskohta. 

Tuote on melko juoksevaa, joten jos tätä käyttää kämmenselän kautta, en suosittele laittamaan kerralla koko pipetillistä ettei meikkivoide karkaa. Tämä tuntuu iholla kevyeltä, mutta peittää silti erinomaisesti. Itselläni on kasvoissa paljon punoitusta, mutta tämän kanssa siitä ei tarvitse huolehtia. Tuotetta pystyy myös erittäin hyvin kerrostamaan.

Annetaan kuvien puhua puolestaan. Itselläni on tästä sävy 020 Rose beige.Otin ennen kuvat sekä edestä että sivusta, koska ohimollani komeili kuvia ottaessa mahtava sarvi...Ja jälkeen kuvissa on yksi kerros meikkivoidetta, paitsi ihan tuossa nenän pielessä ja ohimon näpyn päälle olen laittanut toisen kerroksen. Hyvä peittävyys vai mitä?

Meikkivoidetta kuvaillaankin kuin toiseksi ihoksi ja allekirjoitan sen täysin. Ihan kuivaihoisimmille en tätä suosittele, tai ainakin silloin kannattaa käyttää todella kosteuttavia tuotteita alle, muutoin meikki jämähtää ihon kuiviin kohtiin.Oletko kokeillut tätä mahtavaa meikkivoidetta? Hintaa tällä on n. 8€ ja Catriceahan myyvät mm. Tokmanni ja Citymarket.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)