maanantai 20. huhtikuuta 2020

Pink monday: Lumene Essential Volume Mascara

Minnin joulukalenterista tuli tämä Lumenen ripsiväri luukusta 22. Näitä ripsivärejä tuli joulukalentereista enemmänkin, sillä Maybellinen joulukalenterista tuli yhteensä 4 ripsiväriä (sekä yksi ripsivärin pohjustaja). Yksi näistä ripsiväreistä on jo käytetty, mutta siitä lisää sitten tämän kuun loppuneissa.


Lumenen ripsiväreistä mulla ei juurikaan ole kokemusta, joten tämä oli kiva yllätys. Ripsivärit ovat muutenkin sellaisia joita kuluu tasaiseen tahtiin ja niitä on myös kiva testailla.


Kumiharjat kuuluvat suosikkeihini ripsiväreissä, vaikka olenkin löytänyt jokusen loistavan tuotteen ihan sellaisella tavallisella harjallakin. Tässä harjassa piikit ovat ehkä omaan silmääni ihan hippasen liian pitkät, pari kertaa olen saanut osuman silmääni kun olen yrittänyt laittaa ripsiväriä ihan tyveen asti. Lisäksi piikit eivät ole niin pehmeät kuin joissakin, vaikka joustavat kyllä. 
Nämä ovat vain pieniä miinuksia, sillä muuten kyllä tykkään tästä. Onhan hylsy suloisen vaaleanpunainen ja tuote kotimainen. Tässäpä taas lähikuvaa ripsistäni ilman ripsiväriä. Pitäisi taas värjätä ne.. Väriltään ne ovat kovin haaleat ja haalenevat kärkiin päin. Mutta on niitä siellä!Ja näissä kuvissa ripsissä on yksi kerros tätä Lumenen ripsiväriä. Alemmasta kuvasta huomaa että tämäkin ripsiväri hieman suttaa luomia, mutta se on melkein sääntö kuin poikkeus omalla kohdallani.

Muuten sitten olenki tyytyväinen lopputulokseen. Tällä saa luonnolliset ja kauniit ripset joissa on kuitenkin pituutta, vaikkei tuuheutta niin paljoa. Ihanteellinen luonnolliseen päivämeikkiin.
Olen kokeillut tätä myös Lumenen ripsivärinpohjustajan kanssa ja silloin tällä saa näyttävämmät ripset.


Voisin suositella tätä luonnollista lopputulosta hakevalle. Plussaa tietysti kotimaisuudesta, näinä aikoina siihen pitäisi panostaa ostoksissa...

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)