maanantai 27. huhtikuuta 2020

Pink monday: Jeffree Star Cosmetics Magic Star Liquid Concealer

Tämän maanantain pinkkinä tuotteena on Jeffree Starin nestemäinen peiteaine, jota en tosin ostanut ihan siihen tarkoitukseen. Sävynä mulla on CO joka on täysin valkoinen.


Mulla on pitkään ollut ongelmana se että esim. keltainen luomiväri muuttuu luomilla sellaiseksi likaisen vihreäksi. Siksi lähdinkin nyt metsästämään itselleni siihen apua. Jostain blogista luin Smash Boxilla olevan valkoinen primeri, mutta sitä ei meidän Kicksistä löytynyt. Kaikki olivat vain "ihonvärisiä". Ja niitähän olen jo testaillut.
Sokoksella käytyäni kyselemässä asiasta myyjällä tuli mieleen tämä Jeffree Starin peiteaine. Ja sehän se sitten lähti mukaan. Mutta ei sekään nyt niin helposti käynyt. Koska korona, niin kaikki testerit on otettu pois esiltä ja vain myyntikappaleet ovat esillä. Myyjä avasti tuotteen pakkauksen ja näytti sitä mulle. Mutta kotiin päästyäni huomasin että itse tuote oli avattu/käytetty. Sitä ei siis päällepäin näkynyt, vaan vasta kun korkin kiersi auki huomasi että korkin kierteet olivat ihan kuivassa peiteaineessa. No ei muuta kuin seuraavana päivänä takaisin Sokokselle ja vaihtamaan tuote.


Pakkaushan on kaunis kuin mikä ja jakaa kyllä mielipiteitä, mutta itse pidän juurikin tällaisista överityttömäisistä pakkauksista. Ja vaaleanpunaisesta. Kritiikkiä on tullut myös siitä että pakkauksessa on itse tuotetta "vain" 3,4 ml. No, itse harvoin jaksan peiteaineita laittaa joten tuollainen määrä varmasti riittäisi pitkälle. Ja koska itse hankin tämän vain kirkkaiden luomivärien pohjustukseen toisen pohjustajan rinnalle, tulee tämä määrä olemaan varmasti ihan hyvä.


Applikaattori on tuollainen huulikiiltomainen, mutta sillä ei ole itselleni väliä. Haluan että tuote myös pysyy valkoisena, siksi käytän tätä niin että sipaisen tuolla applikaattorilla tuotetta kämmenselälle ja siitä sormin tai siveltimellä laitan luomelle.


Ja kuten kuvasta näkyy, tuote todellakin on valkoinen.
Oon nyt muutaman kerran tätä käyttänyt ja testaillut ja totesin että tämä toimii kuin unelma siihen tarkoitukseen johon tämän ostin. Luomivärit levittyvät nätisti ja sävyt tulevat oikeina esille. Ja kaiken lisäksi luomivärit pysyvät luomilla hyvinä pitkään. En ole huomannut että karkaisi luomivakoon tms. En sitten tiedä jos tiedossa olisi kostea, yön pikkutunneille venyvä baarireissu... Mutta ehkä sekin tulee vielä joskus testattua.
Nestemäisen koostumuksen ansiosta tätä voi myös käyttää rajausvärinä ja tarkoituksena olisi vielä kokeilla tätä yhdellä irtoluomivärien kanssa ja tehdä niistä joku värillinen rajaus. Mahdollisuuksia on vaikka mihin!

Hintaa näillä peiteväreillä on Sokoksella n. 25,90€, mikä ei ole mun mielestä kauhean paha hinta Jeffree Starilta.

Oletko kokeillut näitä peiteaineita?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)