tiistai 14. huhtikuuta 2020

Budgie the silver dry shampoo

Tässä männä päivänä kävin Kicksissä shoppailemassa, koska huomasin että Kaareen oli sellainen ilmestynyt. Sieltä päätyi mukaan 3 kpl Budgien kuivashampoita. Käytän paljon kuivashampoita koska hiukseni rasvoittuvat nopeasti ja pesen ne noin joka toinen päivä, yleensä iltaisin.
Ostin sellaisen aika perus kuivashampoon, sellaisen tuuheuttavan version ja vielä tämän hopeaversion. 
Olen palannut takaisin hiusvärikierteeseen kun vaalensin hiukseni, joten kaikki hopeatuotteet ovat tervetulleita. Tällä hetkellä hiukseni ovat lämpimän sävyiset ja ehkä hiukan liian tummat vielä tälle hopeakuivashampoolle, mutta ei se menoa haittaa.Pullon ulkonäkö miellyttää mua, tuollainen persikkaisen vaaleanpunainen (luonnossa enemmän persikkainen) hopeisilla yksityiskohdilla. Jotenkin ihanan tyttömäinen. Pullossa on sisällä se pieni kuula, joten ravistaminen on kovaäänistä. Se on aina vähän sellainen pieni miinus jos pitää kuivista käyttää aamulla ennen töihin lähtöä. No, sitä ongelmaahan ei nyt ole...
Tuote on melko tuoksuton enkä saanut tästä mitään hengenahdistusta niinkuin välillä joistakin kuivashampoista saa.
Sitten niihin kokemuksiin. Ensin kuva likaisista hiuksista joiden pesupäivä on juurikin tämä päivä.


Kuvissa hiukset näyttää aina keltaisemmilta kuin mitä ne luonnossa oikeasti ovat. 


Kyllä tämä vaalensi hiuksia ja vei rasvaisuuden mennessään. Enemmän möyhimällä hiuksiin saisi myös volyymia, mutta en nyt jaksanut sitä tehdä koska olen vain kotona.

Tätä saa siis ainakin Kickseistä hintaan 12,90€ / 200 ml. Toivottavasti nuo kaksi muuta kuivista on yhtä hyviä kuin tämä.

Onko kokemusta näistä Budgien tuotteista?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)