sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Joukostamme poistuneet maaliskuu -20

Helou ja hyvää pääsiäistä 💛

Mennäänpäs sitten maaliskuun loppuneiden kimppuun.


Nyt olikin joukossa sen verran isoja puteleita että yksi kasvovoide ei mahtunut koppaan mukaan.


Tukka:

Tigi Bed Head Colour Goddess Oil Infused Shampoo ja Hoitoaine.
Tämän duon ostin joskus Hulluilta päiviltä ja olihan näissä 750 ml pulloissa käyttämistä. Mutta se ei haitannut, sillä tykkäsin näistä tosi paljon. Nämä tuoksuvat keksiltä, sellaiselta toffeiselta. Alussa tuoksu tuntui todella vahvalta ja meinasin saada näistä huonon olon, mutta ajan kanssa totuin siihen. Tuoksu ei jäänyt vahvana hiuksiin pesun jälkeen, vain jos tuoksutti hiuksia ihan läheltä tuoksun huomasi. 
Tigi ei kaikkien kampaajien suosiossa ole ja sainkin töissä kuulla kunniani siitä että olin nämä ostanut (heh) mutta omalle tukalleni nämä sopivat. Shampoo pesi hyvin ja hellävaraisesti ja hoitoaine teki hiuksista pehmeät ja sileät. Voisin ostaa lisääkin. Miinuksena se että pullot olivat niin isot että lopussa tuotetta oli vaikea saada ulos. Lisäsinkin näihin vettä että saisin loputkin käytettyä, mutta esim hoitoaineeseen jäi vielä ainakin yhdeksi ellei jopa kahdeksi kerraksi.

Rainbow Dry Shampoo.
Tästä taas en tykännyt yhtään. Ei poistanut rasvaisuutta niin hyvin kun haluaisin ja lisäksi jätti hiukset tahmaisiksi. En olisi voinut kuvitellakaan pitäväni hiuksia auki tätä käytettyäni, vaan oli pakko laittaa hiukset tiukasti nutturalle. Ei jatkoon.


Kroppa:

Ziaja OrangeButter Body Lotion.
I love me -messuilta ostin Ziajan appelsiini -setin johon kuului tämä vartalovoide ja suihkugeeli. Halusin tämän appelsiinin sen takia että olen Ziajalta kokeillut muita tuotteita muun tuoksuisena. 
Mutta voi että tämä vartalovoide oli pettymys... Koostumus on niin lirua että tätä sai laittaa todella paljon iholle jos meinasi haluta kunnon kosteutta. Eli tämä ei myöskään talvella kosteuttanut tarpeeksi. Isossa pumppupullossa oli myös se huono puoli että ei meinaa saada kaikkea tuotetta käytettyä. Siinä mielessä onneksi tuote oli lirua että sen sai lopussa valutettua pullosta ulos.
Ei jatkoon.

Garnier Ambre Solaire After Sun Lotion.
Pullosta päätellen ollaan tää ehkä joskus Kreikasta ostettu? Mulla on näitä after suneja useampi pullollinen jemmoissa, useimmat niistä on blogin kautta saatu. Käytän näitä todella harvoin kesäisin koska en silloin käytä paljoa vartalovoiteita. Hikoilen sen verran kesäisin että voiteet jää tahmaisiksi iholle pyörimään. 
Mutta nyt kun käytössä oli tuo Ziajan voide, käytin tätä sen rinnalla. Käyn suihkussa noin joka toinen päivä ja käytin tätä lisäkosteutukseen suihkuttomina päivinä. Lähinnä sääriin ja käsivarsiin jotka kuivuvat eniten. 
Koostumus on kevyt ja raikas ja tämä imeytyi nopeasti.

Rexona MotionSense Invisible Aqua.
Minnin joulukalenterista saatu dödö tuli todella tarpeeseen sillä käytössäni oli sysihuono dödö. Oikein toimiva tuote, piti hajut kurissa eikä tahrannut vaatteita. Saa nähdä miten sitten kesällä toimii. Ostin tätä jo uuden purkin jälleen kerran yhden epäonnistuneen ostoksen jälkeen. 


Nassu:

Cien Refreshing Facial Wipes.
Nämä liinat ovat jo vanhoja koska en enää käytä näitä meikinpoistoon ja tämä oli unohtunut johonki laatikon jemmoihin, avattuna tietenkin. Mutta käytin nämä pois meikkaamisen yhteydessä, eli pyyhin siveltimistä ylimääräiset värit näihin liinoihin. Siinä ei haittaa että nämä olivat jo kuivuneita. Lisäksi mulla on pari pulloa siveltimen pikapuhdistajaa jonka kanssa nämä sopivat hyvin.

Bioline Daily Ritual Energy Lotion.
Töistä nappasin joskus mukaan tämän Biolinen kasvoveden koska sellaisen tarvitsin. Virkistää ja heleyttää ihoa. Rakastan kasvovesiä enkä osaa olla ilman sitä. Aamuisin haluan sellaisen kasvoveden jolla voin vanulappua käyttäen pyyhkiä kasvot ja iltaisin olen nyt tykästynyt suihkutettaviin kasvovesiin. Tämä ei ärsyttänyt ihoa ja tuoksu on mieto ja pehmeä.

Bioline Regenerating Serum ja Hydrating Cream.
Tämän setin sain Biolinen koulutuksesta lahjaksi. Juhlimme Biolinen 40 vuotista taivalta ja sen kunniaksi he olivat päivittäneen ensimmäisen tuotteensa, ns. omenavoiteen, tähän päivään. Limited edition setti sisälsi tämän seerumin ja voiteen. Nimitys omenavoide tulee siitä että nämä sisältävät omenan kantasolu -uutetta ja omenahappoa. 
Tykkäsin siitä miltä iho tuntui koskettaessa kun olin tätä settiä käyttänyt, mutta valitettavasti nämä eivät riittäneet kosteuttamaan omaa ihoani. Sen ongelman korjasi se että otin käyttöön vielä toisen seerumin ja kerrostelin niitä.


Näytteet:

17 näytepussia tuli käytettyä maaliskuussa. En näistä taas sen enempää kerro, mutta haluan kuitenkin nostaa esille tuon kuvassa vasemmalla alakulmassa olevan "pahvin" jossa oli näyte Beccan Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighterista joka oli siis aivan ihana!! Sain sellaisen kolmen näytteen setin joskus käydessäni Tukholman Sephorassa. 
Nyt kesällä olisi tarkoitus lähteä käymään Tukholmassa ystävän kanssa joka lupasi kustantaa reissun sinne synttärilahjaksi, niin pitää sitten käydä Sephorassa ostoksilla! Sikäli mikäli ylipäätään Tukholmaan edes päästään, koska korona...


27 tuotetta, joista 17 näytepussia ja 10 täysikokoista tuotetta. Nyt sitten hetkeksi loppui tuo näytepussien käyttö, ehkä jokunen satunnainen pussukka tulee käytettyä mutta ei enää sellaista pakonomaista käyttöä.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)