sunnuntai 24. joulukuuta 2023

Minnin joulukalenteri luukut 9-16

 Moikka kaikille ja hyvää joulua!

Itsehän en joulua vietä, joten voin silloin rauhassa kirjoittaa blogia. Tosin maanantaiksi lupasin mennä töihin tuuraamaan, mutta sekin on vain muutaman tunni.

Käydäänpäs sitten läpi seuraavat 8 luukkua Minnin joulukalenterista.


Luukku 9.
Dermosil vitalizing shampoo ja hoitoaine. Onkohan nämä jotain täyttöpusseja, vai kuuluuko näiden olla tämmöisenä? Hauska idea joka tapauksessa. Katsotaan miten käteviä nämä sitten ovat käytössä. Mielenkiinnolla testailen.


Luukku 10.
Purederm collagen eye zone mask. Näitä mulla on jäljellä vielä edellisestä kalenterista, pitäisi varmasti ruveta säännöllisesti käyttämään. Nämä jäävät siis odottamaan vuoroaan.


Luukku 11.
Biozell volumizing dry shampoo. Tätä sainkin matkakokoisena ensimmäisestä luukusta ja nyt vielä täysikokoisena. Tulee kyllä käytettyä.


Luukku 12.
Revolution blemish recovery mask. Tätä mulla oli itselläni jemmassa avaamaton paketti, joten laitan sen eteenpäin ja käytän itse tämän kalenterista saadun. Olenkin jo korkannut sen, mutta en osaa vielä oikein sanoa mitään kummempaa siitä.
 

Luukku 13.
Sasco eco aloe vera scrub. Ruusufinnin takia käytän nykyään harvemmin rakeellisia kuorintoja, mutta aion silti käyttää niitä jatkossakin. En tosin kerran viikkoon vaan ehkä pari kertaa kuukaudessa. Nyt yritän käyttää ammattikoon kuorintaa loppuun, joten tämäkin jää odottelemaan vuoroaan.


Luukku 14.
We care icon shadow perfecting eye primer ja hide n care concealer. Luomivärinpohjustajia joudun käyttämään joka kerta kun meikkaan ja jotenkin on aina kiva testata eri merkkien pohjustajia. Tämä merkkiä en ole vielä kokeillut. Peitepuikkoa en muista milloin olen viimeksi käyttänyt, suosin mieluummin nestemäisiä, mutta pitäähän tätä testata.


Luukku 15.
Icon beauty nourishing lip oil. Hauskan näköinen pakkaus. Huulirasvoja ym menee talviaikaan paljon ja niitä pitääkin olla joka paikassa jemmassa että on heti käden ulottuvilla kun sitä tarvitsee. Laitan tämän varmaan kylppäriin ja käytän iltaisin ennen nukkumaanmenoa.


Luukku 16.
CCS käsivoide ja Miss magic käsivoide. Myös näitä menee talvisin paljon. Vaikka käytössä on nyt viime kalenterista tulleita käsivoiteita, pitää näitäkin olla valmiina jemmassa. CCS on jo testattu ja hyvältä tuntui.

Jokainen luukku tulee käyttöön jossain vaiheessa. Olen todella tyytyväinen. 

Toivon vielä kaikille ihanaa joulua! 🌲🎄

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)