keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Joukostamme poistuneet lokakuu -23

 Moikka pitkästä aikaa.

Nyt olis aika käydä lokakuun loppuneet läpi. Niitä ei ihan hirveesti ole, mutta kaikki ovat täysikokoisia ja mukana on myös meikkejä.




Nivea after sun lotion.
Harvemmin käytän kesäisin tai muutenkaan after suneja, mutta näitä on nyt kertynyt. Tavallinen kosteusvoide sopii auringon polttamalle iholle ihan yhtä hyvin. Itse miellän after sunit hyvin kevyiksi, joten jos onnistun polttamaan itseni auringossa, tarvitsen paljon tuhdimman voiteen pelastamaan ihoni. Nyt olen kylmillä ilmoilla käyttänyt näitä lisäkosteutuksena suihkun välipäivinä. Käyn siis suihkussa noin joka toinen päivä, ja niinä päivinä kun en käy, joudun välillä rasvaamaan ihoa koska se kuivuu niin paljon. Tämä Nivean versio oli todella lirua ja se vain hulahti ihoon. Ei jatkoon.


Ida Warg hydrating & plumping body soufflé.
Tästä kirjoittelinkin aiemmin ihastusta herättäneissä tuotteissa. Todella raikkaan tuoksuinen ja ihanan paksu vartalovoide. Ei jättänyt kuitenkaan tahmaista tuntua. Tätä ostan varmasti lisää.


Avon Care Derma hand cream.
Minnin joulukalenterista joku vuosi sitten tullut käsivoide oli yökäytössä kylmillä keleillä. Todella tuhti voide joka ei olisi sopinut päiväkäyttöön, mutta oli ihanteellinen yöksi. Sisältää mm. glyseriiniä ja ureaa. Ostin tämän loppuessa Lidlistä uuden yökäsivoiteen joka on hyvin paljon saman kaltainen tämän kanssa.


Cien sensitive roll -on.
Välillä tulee testattua näitä hajusteettomia ja hellävaraisia dödöjä koska allergiani takia jotkut dödöt aiheuttavat kutinaa. Usein käy kuitenkin niin että nämä eivät pidä hajuja loitolla. Tämän kanssa oli sama juttu. Töihin ei voinut kuvitellakaan laittavani tätä. Puolen päivän aikaan ei olisi enää uskaltanut käsiä nostaa ilmaan. Lisäksi kuivumisessa kesti todella kauan. Käytin tämän sitten loppuun kotipäivinä.


Lumene vedenkestävä silmä -ja huulimeikin poistoaine.
Blogiani seuranneille tämä on tuttu näky loppuneissa tuotteissa. Ehdottomasti mun lempituote jonka ostan aina uudestaan. No okei, välillä tulee testattua muitakin, mutta tämä on se must tuote.


Bioline Aqua+ cream moisturizing.
Aiemmin rakastin tätä voidetta, mutta nyt ruusufinnin ollessa pahimmillaan tämä ei sopinut mulle ollenkaan. Iho ärtyi entisestään ja rupesi tuntumaan sellaiselta röpelöiseltä. Lopetin sitten käytön ja käytin tämän käsivoiteena pois. Siinä se toimi hyvin. Saman sarjan naamiosta en saa oireita.


Lumene Blur meikkivoide sävyssä 1.5 Heleys.
Tämä oli kyllä yllätys. En ole aiemmin oikein välittänyt Lumenen meikkivoiteista, mutta tästä tykkäsin. Oli sopivan peittävä olematta kuitenkaan kamalaa pakkelia, ei ärsyttänyt ihoa ja levittäytyi hyvin. Tässä on myös suojakerroin 15 mistä tulee vähän lisäplussaa. Voisin ostaa lisääkin.


Elf instant lift brow pencil sävyssä neutral brown.
Poikaystäväni kävi jenkeissä vuosi sitten ja hänen äitinsä lähetti mulle muutamia meikkituotteita, joista tämä kulmakynä oli yksi. Ihastuin tähän heti ensi käytöllä ja harmittelin kovasti että tämä loppui. I love me -messuilta satuin bongaamaan näitä ja ostin heti uuden itselleni. Sitten siivosin meikkipöytääni ja huomasin että olinkin py:n äidiltä saanut näitä 2. Joten nyt on vielä yksi jemmassa. Tässä on sellainen kierrettävä pää, mutta tämä pysyy suht terävänä joten tällä saa kivaa jälkeä. Sävy on mulle just passeli.


Lumene natural code -huulikiilto sävyssä berry sherbet.
Nyt kyllä vähän hävettää kun on näin vanha tuote kyseessä. Mutta toisaalta, tämä ei ollut mennyt miksikään. Käytän vähän huulituotteita, paitsi huulirasvoja, joten tämän loppuminen on juhlan asia. Mulla on kylppärissä aina yksi huulikiilto jota laitan aamuisin ennen töihin lähtöä. Tämä oli sellainen tahmea, mutta kivan sävyinen. Rusehtavan pinkki. Natural code oli kyllä hyvä sarja, niillä oli ihana silmämeikinpoistogeeli jota olen kaivannut vuosikausia.

Siinäpä oli nämä loppuneet. Yritän saada marraskuun loppuneet ajoissa eetteriin ettei taas laahaisi postaukset. Tulossa on myös postausta joulukalenterien tuotteista.

Ihanaa joulunodotusta!

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)