maanantai 25. joulukuuta 2023

Lykon joulukalenteri luukut 9-16

 Moikka kaikille.

Toivottavasti joulu on sujunut hyvin. Itse olin aaton vain kotona itsekseni ja kirjoittelin blogiani, kuten tätä postausta ja joulupäivänä menen hetkeksi töihin ennen kuin menen istumaan iltaa ystävien luokse.

Tässä olisi sitten Lykon joulukalenterin seuraavat 8 luukkua, olkaa hyvät.


Luukku 9.
Antonio axu anti-frizz repair cream. Tällaisia siloittavia voiteita hiukseni tarvitsevat. Kestää vielä pitkään ennen kuin saan ne pelastettua, sillä en halua leikkauttaa niitä lyhyeksi... Klassista. Mutta tämä tulee käyttöön kun toinen hiusvoide loppuu.


Luukku 10.
Starskin plumping & hydrating bio-cellulose lip mask. En olekaan tainnut käyttää tällaisia huulinaamioita, vaikka muistaakseni sellaisiakin jemmasta löytyy. Pitää kaivella ne vanhat esiin ja käyttää ne ennen kuin kuivuvat kokonaan.


Luukku 11.
Maria Åkerberg papaya peeling. Tämäkin menee hetkeksi odottelemaan vuoroaan. Mutta ehdottomasti ainakin kokeilen että sopiiko tämä iholleni.


Luukku 12.
Emma Ellingsen slayer beauty huulikiilto sävyssä slippery slope. Tätä olen jo ehtinyt testaamaan ja ihan kivalta vaikuttaa. Sävy on juuri sellainen huomaamaton joista tykkään. Eiköhän tämäkin tule jossain vaiheessa käytettyä. Minulle tuntematon merkki.


Luukku 13.
Waterclouds color shampoo ja hoitoaine. Nämä pääsevät matkapussukkaani kun siellä olevat tyhjenevät. Aion myös käytön jälkeen säästää pullot ja täyttää ne reissuja varten jollain toisella shampoolla ja hoitoaineella koska nämä ovat kätevän kokoisia.


Luukku 14.
Woods niacinamide lifting mist. Tää on joku suojaava kasvosuihke ja varoituksena oli että saattaa aiheuttaa ihoärsytystä. Noh, katsotaan mitä tapahtuu.


Luukku 15.
Beauty Camilla Pihl nail polish duo. Sävyjä näissä ei ole nimetty, mutta toinen on ehkä sellainen tomaatinpunainen ja toinen nude. Luulen että nämä menevät eteenpäin. Sävyt eivät ole minua ja kynsilakkoja on muutenkin enemmän kuin tarpeeksi varsinkin henkilölle joka ei juurikaan lakkaa kynsiään.


Luukku 16.
Crush by grazette of sweden. Siis tää on joku muotoiluvoide jossa on kuivashampoon ja suolasuihkeen ominaisuus. Siis häh? Voide on sellaista kovaa joka sulaa kyllä sormille. En ole ihan varma osaanko tällaista käyttää ja sopiiko tämä edes omalle tukalle, mutta testailen tätä nyt ainakin latvoille. Josko tällä saisi hapsotuksen kuriin.

Nämä luukut oli ihan kivoja, suurinosa tulee käyttöön. Ainoastaan kynsilakat eivät innostaneet ja tuo viimeinen hiusjuttu ei nyt säväytä. 

Vielä olis molemmista kalentereista viimeiset 8 luukkua esiteltävänä.

Ihanaa joulunjatkoa!

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)