torstai 21. joulukuuta 2023

Minnin joulukalenteri luukut 1-8

 Moikka kaikille!

En nyt ihan tarkalleen muista onko tämä neljäs vai viides vuosi kun ystäväni Minnin kanssa teemme toisillemme joulukalenterit. Kalenteria on aina kiva kasata pitkin vuotta ja joulun aikaan sitten olo on kuin pienellä lapsella kun oma kalenteri saapuu ja sitä pääsee availemaan. 

Tässä postauksessa käydään pikaisesti läpi ensimmäiset 8 luukkua tämän vuoden kalenterista. Luukut on esitelty siinä järjestyksessä kun ne olen avannut.


Luukku 1. 
Minni tykkää aina aloittaa vahvasti ja niin kävi myös tänä vuonna. 
Biozell volumizing dry shampoo matkakokoisena. Tätä olen käyttänyt aiemminkin ja on ihan hyvä tuote omasta mielestäni. Ja kuivashampoita menee tasaiseen tahtiin koska hiukseni rasvoittuvat nopeasti.
Pure & Care repair perfect match ja glow perfect match. Olen käyttänyt lähes kaikkia Pure & caren seerumeista ja pitänyt jokaisesta, joten luulenpa pitäväni myös näistä ampulleista. 


Luukku 2.
Love beauty and planet oceans edition hydrating shampoo.
Tätä oli pakko jo testata, koska hiukseni tarvitsevat kaiken kosteutuksen mitä saavat (kunhan se ei tulisi päänahan rasvoittumisesta 😤) ja ensikosketus oli kyllä hyvä. Pitää vielä tarkkailla kun havaitsin aavistuksen päänahan kutinaa käytön jälkeen, että johtuiko se juuri tästä shampoosta vai jostain muusta.


Luukku 3.
Essence pretty natural hydrating foundation.
Tästä olin jo hieman innoissani, sillä olen pohtinut kosteuttavan meikkivoiteen ostoa ruusufinnin riehaantumisen takia. Nyt se on onneksi taas hieman rauhoittunut. Testasin tätäkin heti olisiko ollut seuraavana aamuna ja vaikutti myös hyvältä. Käytän nyt ensin loppumaisillaan olevan meikkivoiteen pois ja otan sitten tämän talvikäyttöön.


Luukku 4.
Nivea face cleansing magic bar.
En ole edes tiennyt että Nivealla on tällaisia palamuodossa olevia putsareita. Mielenkiinnolla testaan kunhan saan ainakin yhden käytössä olevan putsarin kulutettua loppuun. Viime loppuneet postauksessa kun kerroin että hetki kesti käyttää se 500ml putsari loppuun niin vasta äskettäin olen korkannut uudet putsarit käyttöön.


Luukku 5.
Erisan alkoholiton kasvovesi.
Laitoin toiveeksi saada herkän ihon tuotteita juurikin tuon ruusufinnin ja allergian takia. Tämä tulee käyttöön kun saan yhden kasvoveden käytettyä alta pois.


Luukku 6.
Formula 10.0.6 step by step renewing foot balm.
Rasvaan jalkojani orjallisesti ja edellisestä kalenterista tullut jalkavoide onki ihan juuri loppu. Mielenkiinnolla kokeilen tätä kun sen aika koittaa. Luultavasti jo viikonloppuna. 


Luukku 7.
IsaDora gel nail lacquer sävyssä 243 hot chili.
IsaDoralla on kyllä hyvät kynsilakat, se täytyy myöntää. Tämäkin on jo kerran päätynyt kynsille asti. Lakkaan vain harmittavan harvoin kynteni, koska koen sen olevan muka niiiiiiin raskasta...


Luukku 8.
Avon senses raspberry delight shower gel.
Avonilla on herkullisen tuoksuisia suihkugeelejä. Niin varmasti on myös tämäkin, mutta tämä saa jäädä odottelemaan kevättä ja kesää. Nyt tarvitsen superkosteuttavia suihkutuotteita.

Siinäpä oli ensimmäiset kahdeksan luukkua Minnin joulukalenterista. Miltä vaikutti? Itse olen, kuten joka vuosi, erittäin tyytyväinen. 

Seuraavaksi esittelen Lykon joulukalenterin ensimmäiset 8 luukkua. 

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)