torstai 14. joulukuuta 2023

Joukostamme poistuneet marraskuu -23

 Moikka kaikille.

Otetaas nää marraskuun loppuneet tähän heti perään niin saa tyhjät purkit heitettyä menemään. Tästä unohtui ottaa kuva kaikista tuotteista yhdessä siinä kopassa koska siinä oli edellisen kuun tuotteet vielä odottamassa vuoroaan. Mut ei kait se haittaa.


By Veira silver conditioner.
Vaaleille hiuksille tarkoitettu hoitoaine, miksei tietysti tummahiuksisetkin voisi käyttää. Itse ainakin tykkäsin tästä vaikkei tää nyt niin ihmeellinen ollut. Mutta selvitti hiukset ja teki niistä pehmeät. Ja tuoksui ihanalta! En osaa sanoa onko tällä varsinaista keltaisuuden poistotehoa, sillä käytin tätä yhdessä saman sarjan hopeashampoon kanssa. Hoitoaine oli väriltään vaaleanviolettia. Se pieni miinus tästä ja eräästä toisesta saman sarjan hoitoaineesta, että pullon suu menee tukkoon nopeasti ja jouduin noin puolen välin paikkeilla avaamaan aina korkin että sain tuotetta ulos.


LV sulfaatiton biohajoava shampoo.
Tästä en tykännyt. Shampoo oli hirveätä lirua, puolet valui aina kämmeneltä pois. Lisäksi pesuteho omille superöljyisille hiuksille oli olematon. Olisin joutunut 3-4 kertaa vaahdottamaan jotta olisin saanut hiukset puhtaiksi. Käytinkin tän sitten esipesussa, eli ensin pesin tällä ja sitten perään jollain toisella. Harmittaa vähän koska LV:n tuotteita mun tulisi juurikin käyttää...


KMS free shape hot flex spray.
Joskus kaaaaaaaauan aikaa sitten sain tämän blogitapaamisesta. Siitä huomaa että laitan hiuksiani todella vähän. Käytin tätä lähinnä suoristamisessa. Nyt kun leikkasin polkkatukan muutama kuukausi sitten niin olen joutunut paljon enemmän suoristamaan hiuksiani ja sain sitten sen varjolla tämän käytettyä loppuun. En nyt oikein osaa tästä muuta sanoa...


Bioline pure gel cleansing.
Vihdoinkin sain tämän ammattikoon puhdistusgeelin käytettyä. Ei siinä, tykkäsin tästä tosi paljon. Pesi hyvin, ei kuivattanut, ei ärsyttänyt. Ja todella raikas tuoksu. Mutta kiva päästä käyttelemään vähän muitakin putsareita. Onhan tää 500 ml iso pullo ja vain yksi pumpullinen riitti.


Mario Badescu cucumber cleansing lotion.
Sokoksella joskus oli tää muistaakseni 70% alennuksella ja pitihän se napata mukaan.  Ja ei tarvinnut katua. En tiedä miksi mua pelotti että tää voisi ärsyttää mun ihoa. Tää olikin todella raikas ja hellävarainen. Ehkä se oli se vihreä väri jonka miellän aina epäpuhtaan ihon tuotteeksi. Pieni miinus siitä että korkki hajosi. Tässähän on sellaine pieni nostettava osa tossa korkissa josta sitten kaadetaan tuotetta vanulapulle. Mutta voisin käyttää lisääkin.


Rexona invisible aqua anti -perspirant.
Tämä on yksi niistä harvoista dödöistä jotka mulla toimii. Pitää kainalot kuivina ja hajuttomina iltaan asti. Tätä pitää aina olla varastossa. Viimeksi kävi hassusti kun ostin uuden rollin loppuneen tilalle. Siis tämän tilalle. Katsoin hyllyltä et tässä se olis, mutta näköjään pakkaus on uudistunut. Kotona ihmettelin että tuoksuupas se ihan miesten suihkugeelille. No, se olikin miesten dödö... Ihan hyvin se kuitenkin toimii. 😁


Probicare perusvoide.
Allergiasairaalasta sain silloin paljon näitä näytepurkkeja jotta löytäisin itselleni sopivimman voiteen. Tätä tuli testailtua sekä kasvoille että vartalolle. Tykkäsin tästä kyllä, mutta talveksi tarvitsen tuhdimman voiteen.


Neutral hand cream.
Minnin joulukalenterista tullut hajusteeton käsivoide. Olen näitä Neutralin tuotteita käyttänyt tämän lisäksi suihkugeelin ja tällä hetkellä käytössä on vartalovoide. Tykkään näistä. Ei aiheuta kutinaa, kosteuttaa hyvin. Se mikä mua ihmetyttää on tämä tuoksu. Tää käsivoide tuoksui jotenkin pahalle, mutta samaa en huomannut suihkugeelistä tai vartalovoiteesta. Mutta onneksi tuoksu oli kuitenkin siedettävä. Varmaan tulee ostettua tätä itsekin.


Delia good hand sos hand cream.
Tämäkin on Minnin joulukalenterista. Sain silloin näitä 3 erilaista ja tämä vihreä oli mulla töissä käytössä. Sitten kun vaihdoin työkohdetta, tämä jäi hävöksiin pitkäksi aikaa. Nyt se kuitenkin löytyi ja sain sen kulutettua loppuun. Sopiva työkäyttöön, aika kevyt. Tuoksu oli raikas. Tämä oli ainoa näistä kolmesta jossa korkki säilyi loppuun asti ehjänä. 


Lumene klassikko lakka ravitseva huulivoide.
Tämäkin Minnin joulukalenterista. Tämä oli todella vahamainen eikä oikeastaan kosteuttanut. Käytin tämän aamuisin huulikiillon alla ja aina kylppärissä käydessäni sipaisin tätä huulille. Yleensä kaivelen huulirasvoista kaiken lopunkin pois, mutta tämä oli niin kovaa että en pystynyt tätä ihan loppuun asti käyttämään. Huulirasva jäi vain murusina pyörimään huulille eikä sulautunut... Mutta silloin se on loppu kun ei enää saa tuotetta pyöritettyä näkyviin.


IsaDora brow shaping gel sävyssä dark brown.
En enää pahemmin käytä kulmageelejä pelkiltään, sillä kulmani eivät ole sopusuhtaiset paksuudeltaan. Nyt olen käyttänyt näitä geelejä ja vahoja lukitsemaan kulmavärin paikoilleen. Tämän kanssa se oli helppoa, sillä tämä oli itsessään niin tumman värinen. Kulmiin sai syvyyttä eikä sävy jäänyt laikukkaaksi. Toisin kun värittömien tuotteiden kanssa jotka tuntuvat vetävän kulmavärin mukaansa. 


Catrice camouflage high coverage concealer sävyssä natural rose.
Ihan ok peiteaine, käytän mieluiten näitä nestemäisiä peiteaineita. Mutta tässä oli jotain sellaista joka vähän ärsytti mun ruusufinniä. Lähinnä sen punoituksen peittämiseen joudun peiteainetta käyttämään. Siksi tämän käyttö kesti pitkään kun en voinut joka päivä käyttää tätä. Revolutionin peiteaine on parempaa ja sitä ostinkin tämän tilalle.

12 tuotetta joista yksi oli "näyte"kokoinen.

Noin. Nyt ollaan taas aikataulussa loppuneiden kanssa. Seuraavaksi esittelen erillisissä postauksissa 8 ensimmäistä luukkua Minnin joulukalenterista sekä Lykon joulukalenterista.

Ihanaa loppuviikkoa!

-T


2 kommenttia:

  1. Loppuneista on aina kiva lukea ja kävikin niin, että nämä oli kaikki mulle vieraita tuotteita. Kalenteripostauksia kans odottelen, joten pysyttelen kuulolla😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Itsekin rakastan lukea "roskapostauksia".

      Poista

Mielipiteitä? :)