tiistai 26. joulukuuta 2023

Minnin joulukalenteri luukut 17-24

 Moikka kaikille!

Nyt olisi aika käydä läpi viimeiset luukut Minnin joulukalenterista.


Luukku 17.
Ziaja  nourishing foot cream. Ziajan tuotteet on ihania ja olenkin siltä merkiltä yhden jalkavoiteen käyttänyt josta tykkäsin todella paljon. Tämäkin siis tulee käyttöön.


Luukku 18.
Favora hellävarainen misellivesi. Tällä hetkellä käytössä oleva misellivesi onkin jo ihan loppusuoralla, joten kohta tämänkin saa käyttöön.


Luukku 19.
Dermosil panthenol body lotion. Talvi on vartalovoiteiden kulta-aikaa ja niitä kyllä menee. Eiköhän tämäkin tämän talven aikana tule käyttöön.


Luukku 20.
Revolution glow sunset shadow palette. Ah, meikkejä. Niitä joita sielu haluaa mutta joita on aivan liikaa. Ihanat sävyt, pitää ottaa pian kokeiluun. Ja revolutionilla on hyviä luomivärejä.


Luukku 21.
Osmia puolukkashampoo. Tätä oli pakko tuoksutella heti ja en ihan saanut päähäni mikä tuoksu on. Omaan nenääni ei ehkä ihan puolukka, mutta jotenkin tuoksu vei mut lapsuuteen. Kiva päästä tätäkin kokeilemaan. En ole merkiltä vielä käyttänyt mitään.


Luukku 22.
Biovène boobies + butt hydrating butter. Kirjoitan tätä postausta suihkun jälkeen kylpytakissa ja rasvaaminen on vielä edessä. Voisin kokeilla tätä jo nyt 😁Tämä taisi olla kalenterin hassuin tuote.


Luukku 23.
Revolution conditioning & fine line serum. Rakastan seerumeita ja haluan aina kokeilla kaikkea uutta. Olen vasta nyt uskaltautunut kokeilemaan retinolia ja ainakaan tämän hetkinen seerumi ei ärsytä tai kuivata ihoa, joten varmasti uskallan tätäkin kokeilla.


Luukku 24.
Dermosil puhdistusvaahto, kasvovesi, kasvovoide, seerumi ja silmänympärysvoide. Luukku 24 on sellainen johon voi toivoa jotain tiettyä, ja itse toivoin herkän ihon tuotteita. Ja koko kalenterin ajan pohdin saisinkohan silmänympärysvoiteen koska sellaiselle tulee kohta tarve, ja sieltähän se tuli.

Erittäin hyvä kalenteri etten sanoisi. Tulevalle vuodelle paljon uutta testattavaa ja mukavaa käyttötavaraa. Itsellä onkin mielessä jo juttuja joita laitan ensi vuoden kalenteriin.

Vielä olisi viimeiset luukut Lykon kalenterista ja sitten onkin kalenterit käyty läpi. Tulee vähän tyhjä olo kun ei saakaan päivittäistä kosmetiikkayllätystä 😔

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)