perjantai 22. joulukuuta 2023

Lykon joulukalenteri luukut 1-8

 Moikka kaikille!

Sitten olisi vuorossa Lykon kalenterin ensimmäiset kahdeksan luukkua. Niissä oli niin hittejä kuin hutejakin, mutta niinhän kaikissa. Aina ei vain voi kaikkia miellyttää.


Luukku 1.
Bjork dry heat protection.
Tämä tulikin juuri sopivasti kun viimeksi loppui suoristuksen alla käyttämäni lämpösuojasuihke. Toki on mulla sellaisia joita käytän föönauksen alla, mutta tarvitsen erikseen myös suoristamiseen oman tuotteen. Tätä olen testannut jo ja on kyllä miellyttävä käyttää. Juuri sellainen kuiva, eli ei jätä hiuksia märäksi.


Luukku 2.
Estelle & thild self-tan bronzing mousse.
En juurikaan käytä itseruskettavia, mutta pitäähän tätä kokeilla. En siis ihan innostunut tästä.


Luukku 3.
Babor hsr lifting anti-wrinkle cream.
Alle 2 kuukautta ja ikää on jo 44 vuotta... tulee siis tarpeeseen. 


Luukku 4.
Paese browstory brow styling soap.
Joku aika sitten tämä "saippuointi" olikin se juttu, mutta koska omat kulmani ovat tuuheudeltaan eri paria, en usko että tulen tätä käyttämään. Mutta pitäähän se kuitenkin kokeilla.


Luukku 5.
Sebastian dark oil lightweight mask.
Hiusnaamiot tulee aina tarpeeseen. Olen jopa käyttänyt niitä vaikka en enää sellaista hemmottelupäivää jaksa tehdä kuten ennen. Mielenkiinnolla testailen. Tämä pääsee heti suihkun puolelle.


Luukku 6.
Gosh catchy eyes mascara.
Ripsivärejä on aina kiva testata. En muista olisinko koskaan kokeillut Goshin ripsivärejä, joten tämä tulee käyttöön kun kaksi avattua ripsiväriä tulee tiensä päähän.


Luukku 7.
Make up store cover all mix.
En käytä mitään neutraloijia tai muutenkaan tämmöisiä kiinteitä peiteaineita, joten tämä menee eteenpäin.


Luukku 8.
Makeup sponge by lyko.
Tämä myös menee eteenpäin, sillä en tee näillä pienillä sienillä mitään. Saan niillä normaalikokoisilla tehtyä kaiken mitä tarvitsen.

Sanoisin että näistä puolet tulee aktiivikäyttöön. Ihan ok kalenteri, koska ne tuotteet joista tykkäsin olikin sitten sellaisia joista oikeasti innostuin.

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)