lauantai 9. syyskuuta 2023

Revox Just Alpha Arbutin

Moikka kaikille!

Tänään ihastusta on herättänyt tämä Revoxin alpha arbutin seerumi. Ystäväni on tätä käyttänyt ja hänen suosituksestaan halusin itsekin kokeilla. Enkä ole katunut.


Ruskeaan lasipulloon pakattu seerumi tuo mieleen vanhanaikaista apteekkitavaraa ja itseäni kyllä miellyttää tämä pakkaustyyli. Pipetillä on helppo annostella oikea määrä tuotetta.


Seerumi on kirkastava ja sen luvataan ehkäistä tulevia pigmenttiläiskiä ja ihon epätasaisuutta. Lisäksi se hoitaa jo olemassa olevia aknearpia, ikäläiskiä sekä epäpuhtauksien aiheuttamaa punoitusta.
Koostumus sisältää myös hyaluronihappoa ja olen huomannut tämän myös kosteuttavan tehokkaasti.
Seerumia suositellaan käytettäväksi esim. C-vitamiini seerumin kanssa saadakseen antioksidanttisuojan tai arganöljyn kanssa jotta saa maksimaalista kosteutta. Itse olen käyttänyt tätä aamuisin the ordinaryn niasiiniamidiseerumin kanssa.


Koostumus on paksua öljyä, joka kuitenkin imeytyy todella tehokkaasti. Tämä ei tuoksu miltään ja yksi pisara riittää koko kasvoille. Sopii loistavasti meikin alle ja tätä voisi käyttää jopa pohjustustuotteena.

Hintaa tällä on Lykolla 6,50€, eli myös todella edullinen löytö. 

Tämän seerumin perusteella haluan ehdottomasti kokeilla muitakin sarjan tuotteita. Iltakäytössä on kyllä sarjan retinoliseerumi.

Onko Revox tuttu merkki?

-T


1 kommentti:

  1. Minä löysin tuon merkin Suomessa käydessäni paikallisen Cittarin hyllyistä. Bulgarialainen brändi. Ihan hyvä, kun tuollaista edullisempaa kosmetiikkaa saa nykyään.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)