tiistai 5. syyskuuta 2023

Avon Foot Works Intense Moisture Cream

 Moikka kaikille!

Tänään esittelyssä ihastusta herättänyt jalkavoide. Kyllä, niinkin arkinen asia kuin jalkavoide. Monet jättävät jalkojen rasvaamisen väliin sanoen että ei ne sieltä sukkien alta näy. Itse kuitenkin rasvaan jalkojani säännöllisesti joka pesun jälkeen ja siitä on jo muodostunut sellainen rutiini että menen lähes sekaisin jos en niitä rasvaa.


Sain tämän Minnin joulukalenterista. 
Avon merkkinä on mulle mieluinen. Olen sieltä löytänyt todella loistavia tuotteita, kuin myös niitä hutejakin. Tämä on ehdottomasti hittituote itselleni.
Sisältää mm. glyceriiniä, auringonkukansiemenöljyä, shea voita ja ureaa. Incin loppupuolella on myös piparminttuöljy joka luo sellaisen raikkaan tunteen jalkoihin, mutta itse ikuisena vilukissana en ole havainnut varsinaista viileyden tunnetta. 

Koostumus on tuhtia ja samalla geelimäistä. Levittäminen on helppoa, tämä imeytyy suht nopeasti ja jättää iholle sellaisen suojaavan kalvon joka lisää jalkojen pehmeyden tunnetta.

Tähän tuubiin kyllä tarttuu ilolla. Onneksi kyseessä on bonuskoko, niin riittää pidempään.

En valitettavasti löytänyt tätä Avonin sivuilta, joten voi olla että tätä ei enää saa. Näin ollen en myöskään löytänyt tälle hintaa.

Rasvaatko jalkojasi säännöllisesti?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)