torstai 7. syyskuuta 2023

Gliss Hair Repair Caring 3-in-1 Treatment

Moikka kaikille!

Etsin koko ajan niitä täydellisiä tuotteita hiuksilleni. (Yllättäen) Normalista mukaani lähti Glissin limited edition hiusnaamio, jota voi käyttää kolmella eri tavalla.

1. Poishuuhdeltavana hoitoaineena

2. Naamiona

3. Jätettävänä hoitoaineena

Itse käytän jätettävänä hoitoaineena. Tuntuu että mikään hoitoaine ei riitä kosteuttamaan hiuksiani, joten välillä käytän kuurina sekä poishuuhdeltavaa hoitoainetta että hiuksiin jätettävää. Koska muuten kuontaloni on vain yksi iso olkikasa. 


Hoitoaine sisältää mm. aprikoosinsiemenöljyä, marulansiemenöljyä (olen pahoillani, en tiedä mikä se on suomeksi) ja keratiinia.


Koostumus on paksuhkoa, mutta ei ainakaan itselläni tämä ei latista hiuksia. Sävy on kellertävä ja tuoksusta tulee mieleen kesä ja kampaamo 😅

Hiuksista tulee pehmeät ja melko sileät. Hiukseni ovat sen verran huonossa kunnossa että sitä pörröisyyttä ei mikään poista. Mutta eron huomaa selkeästi siinä käytänkö tätä vai en. Ilolla käytän tämän pois. Lauantainahan mulla on kampaaja jolle annoin vapaat kädet leikkauksen suhteen, joten en tiedä kuinka lyhyt tukka sieltä tulee, joten saa nähdä meneekö tämän käyttö sitten tauolle vai siirränkö sen normaaliksi hoitoaineeksi.

Harmittaa että tämä on limited edition tuote ja tavallaan esittelen sen turhaan, mutta toisaalta tässä viikossa on nyt kyse siitä että esittelen tuotteita jotka ovat tällä hetkellä ihastuttaneet minua. Osa on uusia, osa vanhoja tuttuja ja milloin mitä lie. Oh well..

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)