perjantai 8. syyskuuta 2023

Nivea Creme - Se Klassikko

 Moikka kaikille!

Tänään vuorossa ihastusta herättänyt klassikoiden klassikko, eli Nivea Creme. Minipurkissa. Jokainen aivan varmasti tietää tuotteen ja mahdollisesti on jopa käyttänyt sitä. Nivea Cremen historiahan ulottuu jo 1911 vuoteen astin. Tästä linkistä voi käydä lukemassa Nivean historiasta joka ainakin omasta mielestäni oli todella mielenkiintoinen.


Oma peltipurkkini on joulukuosilla, mutta sinisen sävy on se sama klassinen kuin siinä normi peltipurkissa.
Tämä on todellinen monitoimituote, se sopii koko vartalolle, sitä voi käyttää naamiona tai sillä voi jopa puhdistaa kasvot. Itse talvisin käytän tätä myös silmänympärysvoiteena, vaikka kehotetaankin välttämään tuotteen joutumista silmiin.
Voide sisältää mm. parafiinia, glyseriiniä, lanolinia ja dekspantenolia. Mutta ei säilöntäaineita. Siksi tämä voide on itselleni turvallinen, koska mullahan on se säilöntäaineallergia.


Tykkään levittää tätä runsaan kerroksen iltaisin ja antaa sen rauhassa tehdä taikojaan yön aikana. Varsinkin iho-oireiden ollessa päällä käytän tätä rauhoittamaan kuumotusta ja kuivuutta. Paksun kerroksen laittaessa voi hetken päästä pyyhkäistä paperilla ylimääräiset voiteet pois, mutta itseäni ei haittaa pieni tahmaisuus.

Tätä tulee olemaan tästälähin aina mun valikoimissa, mutta todennäköisesti tällaisena pienenä purkkina. Tämäkin on todella riittoissaa.

Löytyykö sulta kotoa tätä klassikkoa?

-T

2 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt monta purkillista juuri kasvojen kuivuutta torppaamaan, mutta enpä ole tullu edes ajatelleeksi että tätä voi käyttää kasvojen puhdistukseenkin. Kiitti siis vinkistä, pitääpä taas purkki ostaa. Olen ihan hätää kärsimässä kylminä vuodenaikoina kasvojen kuivuuden takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma. En tosin ole vielä testannut tätä kasvopesussa, mut eiköhän talvella siihen tule mahdollisuus :)

      Poista

Mielipiteitä? :)