keskiviikko 6. syyskuuta 2023

Ida Warg Hydrating & Plumping Body Soufflé

 Moikka kaikille!

Tänään esittelyssä ihastusta herättänyt Ida Wargin Body Soufflé. Ostin tämän päiväristeilyltä Viking XPRS:ltä. Etsin jatkuvasti sitä täydellistä vartalovoidetta, joka oikeasti kosteuttaa ihoa. Usein ongelmana on se että tuote joko ei kosteuta tarpeeksi tai sitten se jää ihon pinnalle ikä imeydy. Esim. Aqualan L on mulla sellainen joka ei imeydy. Samoin The Body Shopin vartalovoit.


Tykkään näistä Ida Wargin pakkauksista, sillä näistä tulee sellainen ehkä ylellinen fiilis. Pakkaukset ovat yksinkertaisia mutta kivan näköisiä. Nämä näyttävät kivalta kylppärin hyllyllä, jos sellainen olisi. Katselen paljon TikTok -videoita ym jossa esim siivotaan tai järjestellään paikkoja ja siellä on just tosi kivannäköisiä kosmetiikkapurkkeja nätisti hyllyllä. Nämä ovat kyllä ilo silmälle.


Voide sisältää mm. glyseriiniä, voipuun rasvaa, kauraöljyä, rapsiöljyä ja xylitolia. Paljon kosteuttavia ainesosia siis. Tuote on myös vegaaninen.
Voide on suositeltu herkälle, ikääntyneelle ja kuivalle iholle.

Koostumus on paksuhkoa, mutta ei sellaista voimaista niinkuin TBS:n vartalovoit. Levittyy todella hyvin ja ainakin oma ihoni rakastaa tätä. Kosteuttaa siis hyvin. Toki nyt on vasta syksy tulossa, että en osaa sanoa riittäisikö tämänkään tehot talvipakkasilla.

Tuoksu tässä on huumaava. En osaa erottaa mitään tiettyä tuoksua, mutta raikas ja makea. Ei ällömakea. Tuoksuttelin näitä eri versioita silloin laivalla ja tämä oli ehdottomasti parhain tuoksu. Jotkut olivat niin vahvoja että voisin kuvitella niistä tulevan huono olo, kuten loppuneet postauksessa mainitsemani Ida Wargin käsivoiteesta tuli.

Ida Wargin tuotteita löytyy mm. Kicksistä ja Lykolta. Kicksissä tällä on hintaa 19,90€. En muista paljon maksoin tästä laivalla, jotenkin on sellainen muistikuva että tämä olisi ollut 15-20€. Linkki vie Kicksin sivuille tämän tuotteen kohdalle enkä saa klikkauksista mitään.

Oletko kokeillut Ida Wargin tuotteita?

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)